|
Gözde kaşınma ve kizarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2023 Saat 21:05 |
Sayın hocam merhabalar. 2017 Mayıs doğumlu ikiz oğullarımizdan bir tanesi 10-15 gündür gozlerini kasiyip ovcalayip duruyor. Gözlerinde çoğu zaman kılcal damarların kızarık oldugunu goruyorum. Hatta bir kere gece uyurken gözlerini kasidigina şahit oldum. Alerjik bir durum müdür başka birşey midir göz doktoruna mi gidelim sayın hocam, ellerinizden öperim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı süre cep telefonu, tablet, bilgisayar oyununa gözlerini kırpmadan bakınca olur.
Ellerini sürekli gözüne götürürse, mikrop kaptırabilir. Kısıtlama uygulayın. Günde 3-4 defa, suni göz yaşı damlatın.
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın hocam. Günde 1 saat kadar TV izlerler, haftada 2 defa haftasonu 1er saat tablet oynarlar. Aşırı da değil aslında ama bir süre tamamen keselim. Tekrardan teşekkürler sayın hocam, Allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Hocam suni gözyaşı damlası yazdırmak için göz doktoruna götürdüm muayene etti. 3 damla yazdı biri suni gözyaşı damlasi SYSTANE, ikincisi alerjik damla dedi OFNOL S %0,2 2.5ml, üçüncüsü LOTEMAX 5mg/ml kortizonlu damla. Alerjik damlayı ve kortizonlu damlayı neye dayanarak verdi diye anlamaya çalışıyorum, ne bir test var ortada ne başka bir bulgu bunlari niye verdi doktor efendi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|