|
Geçmeyen ishal ve kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2023 Saat 01:54 |
Hocam yaklaşık 12 gündür oğlum ishal ve beraberinde kusması mevcut. Aşırı sulu ve gürültülü dışkısı ve fışkırarak kusması var. Dediklerinizi okudum, sıvı desteği ve reflör veriyorum. İlk üç gün sürekli kusma ve ishal vardı. Son 9 gündür de günde en az bir en fazla üç kere kusma ve ishal mevcut. Az önce uykudan yine kusarak uyandı. Artık korkmaya başladım. Doktora gitmeli miyiz?
Düzenleyen Gülceeslan - 16 Tem 2023 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben mi dedim; Reflor verin diye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne zaman demişim??????????
Reflor ve benzerleri sadece; Antibiyotik kullanım sonrası, barsaklarda azalan bakterileri yerine koymak için verilir. ZATEN bakteri miktarı artmış olan ishallerde verilmez!! Kusma ve ishal beraber oluyorsa; bu Rota veya Norovirus gibi VİRAL ishallerden biridir ve 1 hafta kadar sürer. SAKIN ilaç/antibiyotik kullanmayın. Sadece su kaybını önleyin. Ara ara ve az az su içsin. Gazı çıkmış Kola, yarı-yarıya "Vişne-Soda" karışımı, iyi gelir Özel bir diyet yoktur, ağzı neyi seviyorsa onu yesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Tem 2023 Saat 08:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|