|
Düz taban mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 01:33 |
Merhaba hocam.oglum 6 yasinda.aile hekimi gecenlerde kontrolde duz tabanlik var gibi bi uzman doktora gosterin dedi.oncesinde ben size sormak istedim.yasitlarina gore bircok fiziksel hareketi cok rahat yapabiliyor.belim agriyor diyor bazen.ama o durumu benimde bel rahatsizligim var duydugu icinmi yoksa gercekmi bilmiyorum.fotograflari atiyorum.saygilarimla.simdiden tesekkur ederm hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler hatalı!! Bacaklar ayrık OLMAYACAK!!
Hazırol durumunda olacak.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam uyaninca yeniden cekip atayim tesekkurler
|
|
![]() |
|
Hocam insallah bu defa dogru cekebilmisimdir.sizin yorumunuza gore hareket edecegm.tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hafif bir "düztabanlık" var!! Ortopedi ne yapacak mış???
Düztabanlık bir farklılıktır, hastalık değildir ve yapılacak da bir şey yoktur!! Ortopedik ayakkabı ve tabanlıklar SADECE; görünümü düzeltirler asla hadiseyi düzeltemezler.
|
|
![]() |
|
Cok tesekkurler hocam.iyiki varsiniz.bel agrisi ondan olabilirmi .birde askerlikte sorun yapiyorlarmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Hayır, bel ağrıları filan en ağır düztabanlıkta bile olmaz.
2- Askerlikte??? O dediğiniz, 50 sene önce idi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|