Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne izi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ne izi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ne izi
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 12:30
Hocam merhaba  

Kızımda 3 gündür böyle bir şişlik var anlayamadım bu sivri ısırması mı başka birşey mi resimdekinden daha şişti denize soktum sonra hero kremden sürdüm şişlik biraz daha indi sizin önereceğiniz krem var mı kendi haline mi bırakayım ? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 13:43
Sinek ısırmış. Kaşındığında;  Fenistil jel sürün. 
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 18:39
Hocam şişliği yayılıyor gibi şişlik için aynı krem işe yarar mı ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 18:53
Yarar. 
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2023 Saat 10:21
https://www.hizliresim.com/eehidab

Hocam sabah uyandığında böyleydi boyun, omuz ve hafif yüzde karın kol bölgelerindede var (boynu kadar çok değil)bu nedir? İsilik gibi geldi bana ama size danışmak istedim.alerji ile karıştırmamak için.

Düzenleyen Edilasek - 07 Tem 2023 Saat 10:34
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2023 Saat 10:24
Ve ayağındaki o sivrisinek ısırığına dediğiniz jeli sürdüm akşam sabaha şişlik azalmıştı çok teşekkür ederim. 

Bu arada bu resimdeki isiliğe benzettiklerim kaşınıyormuş hocam.

Düzenleyen Edilasek - 07 Tem 2023 Saat 10:33
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2023 Saat 11:59
İsilik.. Allerjik döküntüler hiçbir zaman noktalar halinde olmazlar. 
Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2023 Saat 15:53
Hocam isilik vücuda yayılır mı peki ? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.