|
Ne izi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2023 Saat 12:30 |
Hocam merhaba
Kızımda 3 gündür böyle bir şişlik var anlayamadım bu sivri ısırması mı başka birşey mi resimdekinden daha şişti denize soktum sonra hero kremden sürdüm şişlik biraz daha indi sizin önereceğiniz krem var mı kendi haline mi bırakayım ? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinek ısırmış. Kaşındığında; Fenistil jel sürün.
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şişliği yayılıyor gibi şişlik için aynı krem işe yarar mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yarar.
|
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/eehidab
Hocam sabah uyandığında böyleydi boyun, omuz ve hafif yüzde karın kol bölgelerindede var (boynu kadar çok değil)bu nedir? İsilik gibi geldi bana ama size danışmak istedim.alerji ile karıştırmamak için.
Düzenleyen Edilasek - 07 Tem 2023 Saat 10:34 |
|
![]() |
|
Ve ayağındaki o sivrisinek ısırığına dediğiniz jeli sürdüm akşam sabaha şişlik azalmıştı çok teşekkür ederim.
Bu arada bu resimdeki isiliğe benzettiklerim kaşınıyormuş hocam.
Düzenleyen Edilasek - 07 Tem 2023 Saat 10:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İsilik.. Allerjik döküntüler hiçbir zaman noktalar halinde olmazlar.
|
|
![]() |
|
Hocam isilik vücuda yayılır mı peki ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|