|
Ateş ve ürtiker + İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 16:36 |
Kadir hocam 5 yasindaki oğlumun dün gece ateşi cıktı sabah kolunda bacağında yüzünde ürtiker döküntüleri vardı.Hic ilac vermedim.Atesin kendiliginden düşmesiyle döküntüler kayboldu.Öğleden sonra yine ateşi 38.2 olunca döküntüler belirdi.Yüzünde sırt kısmında kolunda bacaginda var ve Hafif kaşıntı oluyor.Farkli yerlerde çıkıp bir iki saate kayboluyor.Resimleri en belirgin oldugunda çektim.Çikolata şeker gibi seyler vermiyorum zaten.Aynisi 2 yasindaykende olmuştu o zaman doktor ceftinex ve alerset vermişti.O zamanlar sizi tanimadigim yazılarınızdan haberim olmadigi için büyük ihtimal kullanmışımdır ilaçları.Ne yapmalıyım hocam sadece alerset mi kullanayim.
Düzenleyen moon - 02 Tem 2023 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik Ürtiker.
Günde 1 ölçek Zyrtec (veya Allerset) şurup verin.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam öncelikle iyi bayramlar.3 gün önce 5 yasindaki oğlumun ateşi ve döküntüler sebebiyle yazmistim. Alllerjik ürtiker Allerset kullanın demiştiniz kullandik döküntüler geçti.Atesi düşmüştü.Pazar akşamı kötü kokulu gaz cikardi hep.Pazartesi ishal başladı.Halen devam ediyor ve dün gece tekrar ateşlendi.Geceden beridir 39 ateşi.Karni ağrıyor.Bagirsaklari hareketli gurultu geliyor karnindan.Konuyla alakalı bulabildiğim cevaplari okudum.Dizanteri ve giardia ishali durumunda flagy kullanılır yazmışsınız.Kakasi sümüksü jöle gibi fakat az değil bol yapıyor.Sizin bahsettiginiz dizanteri kakasina uymuyor gibi. Giardia nasıl ayırt edilir hocam.Tahlil yaptırayım mi?
Düzenleyen moon - 28 Haz 2023 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Özür dileyerek ekledim hocam.Kakasi genelde bu şekilde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Giardia ishali, Amip ishallerinden farklıdır.
Giardia olabilir, Flagyl kullanın. 5 gün, günde:2x2 ölçek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|