|
Grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2023 Saat 17:33 |
Hocam merhaba
6 yaşındaki oğlum nisandan beri balgamlı öksürüğü atlatamadi, burun tıkanıklığı da devam ediyor, + sağ Kulagı iyi duymuyor dediklerinizi hepsini yaptık FS, Iliadin ,sakız ama bir türlü kulağı açılmadı 2 gün önce biraz ateşi çıktı 37,7 , böyle devam etti biraz morali bozuk gibi halsizlik vardı ateş dusurmedim, yemek de yemiyordu Bugün ise sabah 38 olunca halsizlik var dedi ibufen verdim iyi geldi oynadı koştu, ama öğleden sonra yine halsizlik şuan 39.0-39.2 Ateşi var , bir de sol kulağı da iyi dumuyor .Ağrısı yok dün 2.kez iliadin damla 5.gununu bitirdik. Şuan sol.kulagi sağdan daha iyi kötu.duyor Yarın yurtdışına yolculuk var, biletler alındı.Nasil gideceğiz düşünüyorum Iki gün iyi ,3.gun daha da yuksek çıkınca beni endişeye soktu, neden yükseliyor, gözleri hafiten kırmızıydı (2 gün önce başladı ) Bir hocam doğru düzgün yemek yemiyor bugün sadece yarım.parca kek, küçük parça ekmek ile labne peynir . Ama.cok.sukur şu içiyor , Bu gripmi ?Gözlerin altı bile morardı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe ve pis bir ağız kokusu yoksa, virutiktir.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Dilyafruz - 19 Haz 2023 Saat 01:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|