|
Geniz eti gelişim geriliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2023 Saat 23:02 |
Hocam merhaba oğlum 4.5 yaşında 15 kilo 103 cm okadar zayıfki gören herkes 3 yaşında sanıyor. İki senedir hocam geniz etinden uyku uyuyamıyoruz horlamadığı bir gün yok uyku apnesi mi dersiniz bütün gece diş gıcırtmatma mı dişleri kırılacak kadar okuldan 3 ay aldık sizin burda yazdığınız yorumlardan insan temasını kestik malesef burun tıkanıklığı yine geçmedi sizi takip ettiğim için hiçbir gribinde doktora götürmedim bu kış bir kere bile antibiyotik kullanmadık ama hocam bu çocuk gelişmiyor bu çocuk uyumuyor nefes alamıyor zaten eğer gripse geriye doğru hep bir akıntısı var geniz akıntısından gıcık tarzında öldüğü bir hafta sürüyor uyku yok sonrasında da aylardır geniz eti şiş burnundan konuşuyor dediklerimizi duymuyor anlamıyor sürekli nefes kesiliyor uyurken spnesi çok fazla bacaklarını kaldırıp havadan hızlıca yatağa çakıyor bütün gecesi böyle geçiyor. Ben size danışmadan birşey yapmak istemedim doktora da götürmedim ama artık hocam ameliyattan başka çare yok gibi sizin ne diyeceğinizi bekliyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemek için; 1 hafta, günde:2x1 Sipraktin şurup verin, sonucu konuşalım.
Nadiren sinirlilik hali yapar, yaparsa vermeyin.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tama kilo için sipraktini kullanmaya başlıycam peki grniz rti için ne diyorsunuz hocam gündüz gece hiç nefes almıyor suratını şekli değişti çenesi arkaya kayıyor göz altları hep mor. Napaşım hocam kbb ye hiç götürmedim siz ameliyat edin derseniz götürücem.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz eti ve bademcikler birer LENF bezidir. Hiç mi yazılarımı okumadınız?? 14 seneden beri HERGÜN anlatıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|