|
Ilac hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 20:05 |
Merhaba, kizim 3.5 yas 14.5 kilo. Grip oldu. Artik sayenizde ne yapacagimi biliyorum. Gittiğim hekimde beni tanidi ve kan tahlillerine gore hareket ediyor. Antibiyotik vermiyor vs. Bu defa öksürük fazla zorladi. Okuldan aradilar hafif de atesi var diye almışken dr ugradim. Cigerlerinde kaba ses oldugunu cok balgam oldugunu soyledi. Eskiden olsa hava verecek olan doktor beni tanidigi icin bisey vermedi. Sadece balgam sokmeye yardimci olsun diye ERDOSTIN diye bir ilac verdi. Öksürük surubu olmadigini vurguladi.
1. Sorum ozellikle sabahlari durmadan araliksiz 1 saat oksuruyor. Solunum sayisi normal 25 lerde. Burnu ve hiriltisi colmixle toparliyor. Ates 6 gunde... bu ilaci vereyim mi? 2.sorum alerset yatarken 1 kasik herdoktor öneriyor. Vermedim ne dersniz? 3. Sorum ise 3 ayri doktordan ciger seslerinin kaba oldugunu duydum. Bu ne demek? Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İllet oluyorum, böyle uyuz uyuz uydurma Tıp terimlerine!! Nerelerinden uyduruyorlar acaba!
" Kaba raller" NE DEMEK!! Hangi tıp kitabında bu saçma terimi okumuşlar? Bu gibi saçmalıklarla uğraşan doktorlarda çok dikkatli olun. SAKIN Erdostein'i kullanmayın. Bu tür ilaçların tamamı bronşlarda nisbi daralma yapar ve hıruıltılar başlar. Bu da, tam bazı doktorların arayıp da bulamadığı bahanedir! SAKIN aynı şekilde Allerset'i de vermeyin. Allerset dahil bütün allerji ilaçları, sekresyonu koyulaştıran ve bir müddet sonra hırıltılara sebep olan ilaçlardır. |
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Peki hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bu sabahlari cocugu bogacak gibi araliksiz 1 saat suren öksürüğü ne yapacagim. Ayrica sarildigimda bile hissettigim balgam sesi var. Cok balgami varsa ve cikaramiyorsa ne yapiyoruz? Bu arada buhari asla kabul etmiyor.
Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Buhar yaptırmıyorsa, buharlı banyo yaptırın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Peki teşekkürler. Size guveniyorum. Yani cocugu gormeden bu kadar rahatsaniz bizi bayagi kandiriyorlar. Bir daha kizimi dr goturmeyecegim
Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun, daha neler var!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|