|
Bitmeyen kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2023 Saat 08:49 |
Hocam selamlar,
69 yaşında annemin bitmek bilmeyen kaşıntısını danışmak istiyorum. İlk doktor, alerjik olduğunu söyledi ilaçlar verdi kullandı bir fayda etmedi, 2. doktor da aynı şeyi söyledi yapılan tahliller temiz. yaklaşık 2-3 aydır bu durum devam ediyor. tüm kaşınan noktaları belüstünde muhtelif yerlerde. göğsünde, elinde farklı noktalarda değişkenlik gösteriyor. hergün illaki bir yerleri kaşınıo, bazı günler çok bazı günler az. bu neden olabilir. görselleri paylaşıyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AST, ALT, BUN ve Kreatin tahili yaptırıp bana sonucunu yazın.
|
|
![]() |
|
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim istediklerim dışındakilerin TAMAMI gereksiz ve saçmalık!
Benim istediklerim, benim şuphelendiğim hastalıkları teyid etmiyor. Fenistil jel; günde:2x1 sürün, 2 gün sonra sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
Hocam selamlar tekrardan,
Annem, 2 gün boyunca dediğiniz ilacı kullandı. Fakat fayda etmedi. O günden beri de kaşıntıları devam ediyor. Düne kadar 3 gün boyunca kaşıntı olmadığını söyledi. Fakat dün tekrar başlamış kaşıntısı. Başındaki kaşıntı geçmiş mesela. Yani bir yerinde çıkıyor sonra sönüyor şeklinde ilerliyor. Örnek bir fotoğraf gönderiyorum koltuk altından. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Elinizde, kan sayımı varmı?
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|