|
Allerjik Rinit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2023 Saat 19:56 |
Hocam merhaba. Oglum 8 yasinda. Perşembe günü bogazim her yerim ağrıyor dedi. Gece huzursuzlandiginda 1 kere calpol verdim. 1 2 gun sonra keyfi yerine geldi. Biraz burun tıkanıklığı öksürük hapşırık var. Kapılarda oynuyor. 2 sabahtır gozler çapaklı kızarmış. Baya enfeksiyon olmuş. Bebekliğinden beri arada konjonktivit salazyon arpacık olur. Bende de aynı sıkıntılar olur. Göz doktoru kirpik diplerimizden olduğunu yani genetik dedi. Ilacla 2 3 gunde duzelir. Bugün göz doktoruna randevu alamayınca cocuk doktoruna gösterdim. Hani ilaç yazsın diye. O da allerjik rinit teşhisi koydu ve levmont çiğneme tableti ve netira yazdı. Çok şaşırdım. Levmont astım ilacı degilmi. Kusura bakmayin çok detaylı yazdım. Almadım ilaçları tamam dedim geldim. Allerjik rinitte vücut ağrısı olurmu. Burun akintisi köyü. Hani alerjilerde şu gibi olur. Benmi yanlış biliyorum. Gorumcemin alerjisi var. Ondan görüyorum
|
|
![]() |
|
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaç yıldır sizi takip ediyorum. Doktor bana hiç güven vermedi. Ilk defa bir doktor cocugun muayenesini yapmadı. Burnuna bogazina bakmadi. Öyle bi gözlerine baktı. Ama insan tereddüt ediyor. Alerji olabilirmi diye. Alerjik rinit bile olsa tedavisi çiğneme tabletimi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne şikayetle giderlerse gitsinler, herkese AYNI ilaçları yazıyorlar.
Sakın kullanmayın. Grip geçiriyor. Vucut ağrıları da geçirdiği Gribe bağlı. Çapak için; Tobrased göz damlası, 5 gün günde:3x1 her iki göze damlatın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Çok sağolun hocam
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boşuna yapılmış, gereksiz masraf ve hiçbir pratik değeri olmayan bir işlem.
Ne çıkarsa çıksın verileçek ilaç; Zyrtec şurup. Günde 1 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürekli mi kullanılmalı peki. Şikayetler sürekli var çünkü. Bir de eve kedi istiyor çocuklar. Bu söylediginize göre kedi sahiplenmenin mahzuru yok mudur?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herkesde "kedi allerjisi olur" diye bir kaide yok.
Zyrtec'i deneyin. Önce bir emin olalım; hakikaten allerji mi, değilmi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|