|
Yenidoğan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hatcik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 07:40 |
Merhabalar Kadir Bey. Bebeğim 22 günlük gün boyu ara ara aniden ağladı. Biraz önce de açık sarı renkte kustu. Arada güzel şekilde emdi ama bazen de emerken ağlamaya başladı acısı var gibi bazen ayaklarını çekiyor. Ne yapacağımı bilemedim uyuyamadı da. Buradaki doktoralara güvenim yok. Götürmek istemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni doğan bebek özellikleri makalemi Yazarlar kısmından okuyun. Hatta kitabımı okuyun.
20.gün akşamı gaz sancıları başlar. Gazını iyi çıkarın. Bebek gazının sebebi hareketsizliktir, sık sık kucağınıza alıp dolaştırın.
|
|
![]() |
|
Hatcik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki rezene ve anason çayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz hocam. Bebeğin gaz sancılarında anne içerse faydası olacağını söylüyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir HALT olsalar; ben söylerdim. SAKIN böyle abuk-subuk Türk uydurmalarına kanmayın.
Cevabımı bile okumamışsınız: " 20.gün akşamı gaz sancıları başlar. Gazını iyi çıkarın. Bebek gazının sebebi hareketsizliktir, sık sık kucağınıza alıp dolaştırın." Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2023 Saat 14:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|