|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 16:42 |
hocam kan tahlilimde referans sonuç demir (serum) 37-158 20 ferritin 13-150 4,61 hemoglobin 11-18 8,9 hocam bu sonuçlar çıkınca doktor bana damardan serum bağlansın dedi.... İÇİNE eczaneden alacağım ilaç konulacakmış.. bıofleks %0,9 ızo nacl 150 ml( SETLİ) SUKROFER 100 mg /5 ml IV 5 AMP şu an gribim... yaptırmak istemedim ama dinlemedi bile...kaldı ki ben kan ilaçları kullandım daha önce..kanım yükseliyor ilaç ile birlikde... neden serum verdi bilmiyorum... hocam hipertriodi de var bende. günde 6 adet propycil (50 mg)kullanıyorum.. günde 300 mg.. acaba o sebeple mi serum vermek istedi bilmiyorum... hocam doğru bir yaklaşım mı? Size sormadan bir şey yaptırmak istemiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|