|
Kulakta sıvı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyzasare ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2023 Saat 23:43 |
Hocam merhabalar, bugün 29 aylık kızımı kbb doktoruna götürdüm. Kulaktaki kiri temizledikten sonra kulakta biraz sıvı olduğunu söyledi. Biz burnunu temizlemek için bi aparat kullanıyorduk onun yapmış olabilceğini söyledi ve antibiyotik yazdı. Ben de hiç kızıma antibiyotik vermediğimi söyleyince zyrtec şurubu verdi sıvının giderilmesi için. Baktığımda da alerjiye kullanılıyormuş bu şurup acaba kulaktaki sıvı için işe yarar mı henüz almadım ve size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir yalancı!! Sakın kanmayın!!!
Artık ben bu aşşagılık sahtekarlığı anlatmaktan BIKTIM.. Bir zahmet yazarlar kısmında bu konu ile ilgili makaleleri okuyun. |
|
![]() |
|
Feyzasare ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Hocam bide nazoster ve miraderm sprey verdi . Kullanmalı mıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakın ha! Kasten veriliyor. Daha beter olunca da; "Buyurun ameliyata, zira görüyorsunuz, ilaçlarla hallolmuyor!" diyecek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Tamam hocam peki bu kulaktaki sıvıyı gidermek için ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pes yani!!! İlk sayfada Yazarlar kısmında, "Kulağında sıvı var" sahtekarlığını anlattığım makalemi okuyun.
Onu söyleyen doktor, sahetkarın teki! Onun niyeti; böyle olmayan işlerle sizi bıktırıp, ameliyata razı etmek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|