|
Bronsit olabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 00:35 |
Merhaba hocam daha öncede yazmistim size siz öksürüğü kesmeyin diyorsunuz biliyorum ama 7.5 yasindaki oglumun artik öksürmekten karni agriyo kisin bile böyle olmadi iki subatin sonunda grip oldu gripten sonra öksürüğü gecmeden iki uc seferdir tekrar tekrar grip oluyor gribi soyle basliyor ilk gun üst üste hapsiriyor sonrasında burun akintisi ama cok olmuyor genelde geniz akintisi sonra öksürük basliyor ve haftalarca gecmiyor özelikle yataga girerken bi öksürük krizi basliyor bir saatten fazla suruyor bide sabah uyaninca iki saat boyunca yogun ust uste öksürük oluyor nedir bu hocam hastalik gecmeden bidaha hasta olmasimi normalmi alerji olabilirmi alerji ilaclari kullansak faydasi olurmu lutfen yardimci olurmusunuz hocam bu sefer cok caresiz hissediyorum kendimi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim, Bronsit veya Allerjilerde; oksurukten ONCE SOLUNUM SIKINTISI OLUR!!!
2008'den beri anlatamadim gitti!!! Bunu anlamak cok mu ZOR??? NIYE bu sahtekar Turk cocuk ve cahil Aile hekimlerine kaniyorsunuz??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|