Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen lenfler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen lenfler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen lenfler
    Gönderim Zamanı: 01 May 2023 Saat 22:13
Hocam kolay gelsin oğlum 2,5 yaşında daha önce de yazdım size. Bütün mesajları yazıları okudum. Ama anlam veremedigim şu lütfen sabırla ve kizmadan cevap verin...
Submandibular alanda sağ sol büyükleri 22mm bir sürü lenf var. Korteks kalınlıkları artmış. 3 gündür atesli idi. Var olanlar biraz daha sertleşip belirginlesmis. ve çene altında bir tane daha çıkmış. Dışarıdan belli oluyor ama elleyince boşlukta kayboluyor. Evet hepsi elledigimde kayıyor ama boyun ön tarafındaki lerle beraber, boynun sağ arkasında 1cmlik bı tane sol arkada birbirine yakın kayan 6 7 tane var. Bu kadar olması normal mi? Geçmesi için ne yapılabilir. Bu kadar çok olması kötü hastalık riskini artırır mı? Bu şişlikler ileride kötü hastalıklara döner mi??? 
Rica ediyorum cevap verin. Lütfen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2023 Saat 22:28
Deri altinda oynayanlarin tamami zararsizdir. Sayilari ne olursa olsun!!
Gecmesi icin bir tedavi yoktur, kendiliginden gecerler.
AMA!!! Dunya da bir tek Turk doktorlari buyuk lenf bezlerini kucultme tedavisi verecek kadar aptallardir.

Antibiyotik bir tek: Aniden yumurta buyuklugune gelen, uzeri sicak ve kirmizi olan Lenf bezlerine verilir. 
Benim yazilarimi okuyun ve sakin Turk doktorlarini dinlemeyin.  
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2023 Saat 22:35
Ne zaman korkulmasi gerek peki? Hangi belirtilerden sonra bu lenfleri tehlike arz ettiğini düşünmek gerek. 
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.