|
Akciğer filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 12:21 |
Hocam merhabalar, oğlum 5,5 yaşında, 1.5 senedir geçmeyen öksürük bulunmakta. Herşeyi denedik geçmiyor. En son deloday ve onceair kullanıyoruz biraz rahatlamıştı. Dün gece bir kriz başladı sabaha kadar geçmedi. Acile götürdük film çekildi, akciğerinde enfeksiyon var deniliyor, macrol verildi ancak ateş falan yok. Siz bir değerlendirebilir misiniz? Korkuyoruz bir şey vardır diye. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
REsim acilmiyor. "hizliresim" deneyin.
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akcigerler tertemiz. Bir yerlerinden uydurmuslar!
Sakin bu sahtekarlara inanmayin. SAKIN: Antibiyotik veya ilac kullanmayin. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix damla kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum hocam, çok rahatladım. Ama neden öksürük geçmiyor onu çözemedik. Doğduğunda ciğerlerinde su kalmıştı, 1 hafta yoğunbakımda kalmıştı. Sonra her hastalandığında hızlı solunum oluyordu dakikada 50 ve yukarı. Hep ventolin ve cortair ile düzeldi. 1 senedir şükür hiç kullanmadık. Ama deloday şurup ve onceair kullandık kışın. Alerjiden dolayı mı oluyor öksürük çözemedik. Hiç geçmeyecek mi bu öksürük?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cortair, KORTIZON olup, gecici sure etkili olan, SAHTE bir iyilik hali sunar!! Turk doktorlarinin en buyuk
canbazliklarindan biridir. Bir de ustelik; sanki Astim hastasi imis gibi; Ventolin kullanilinca, solunum yolu hastaligi yapan mikroplar cok kolay akcigerlere inerler!!! "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okumus olsa idiniz, bu assagilik sahtekarligin kurbani olmazdiniz! O yazida Turk doktorlarinin halki nasil dolandirdiklarini ve nasil defalarca doktorlara gitmek zorunda biraktiklarini bilirdiniz. Turkiye'nin sahtekar doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler!! Hr oksurene, astim veya allerji derler . 2008'den beri bu sahtekarliklari anlatiyorum. Cok okumaniz lazim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|