|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2023 Saat 22:38 |
Kadir hocam 4 bucuk yas erkek ekran suresinin ucunu kacirdigimiz icin sanirim gozunde tık basladi veya gozleri batiyormu anlamadim. Durmadan tek gozunu kirpiyor birkerede bulanik gordgnu soyledi. Bir haftadir bulaniklikla alakali birsey soylemedi. Tike cevirmesin diye bununla alakali sorular sormuyorum gormezden geliyorum. Baska yapmam gereken birsey varmi goz dr gormelimi. Gecen senelerdede iki ay boyunca surekli goz kirpiyordu
Düzenleyen saliç - 23 Nis 2023 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118201 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunu goz yasi damlalarini kullanin. Gozunu kirpmadan ekrana baktigi icin oluyor.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam batiyo ve bulanik dedigi icin goz doktoruna goturdum hemde saglik ocagi 5 yas kntrolu icin gotur demisti. Doktor sadece goz kurulugu var ve gozu alerjik dedi ( bunu anlamadim ). 3 tane goz damlasi vermis
Eyestil %0.15 goz damlasi gunde 4 defa 1 damla tek goze (sadece sol goz kirpiyor ) Emadine ( gozde alerji ilaci yaziyor)%0.05 goz damlasi sabah ve aksam 1 damla Efomoline (gozde alerji ve iltihap ilaci yaziyor)goz damlasi 0.25 mg gunde sbh ogle aksam gece demis. Cok fzla dglmi ? Birtane damla yetmiyormu idi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118201 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic; Turk doktorlari HER hastaya "Allerji" tanisi koymasalar olurmu??? Mutlaka bir sekilde allerji diyecekler.
Sakin bunlari ciddiye almayin! Sadece suni goz yasi kullanin. Sirf diger ilaclari da yazabilmek icin, "allerji" teshisini uyduruyor!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|