|
Nefes darliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şennurak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 18:09 |
Hocam Merhaba, 30 yaşındayım, gecen cuma yogun seffaf burun akintisi vardi sadece bi kac kez sari renk burun akintisi oldu, gozlerde kasinma ve kasimaya bagli kizariklik sislik de vardi. Dun burnum tamamen acildi derken nefes darligi basladi, nefesi verirken degil de alirken cok zorlandim ozellike gece, verirken hafif hirilti oldu sadece. Neredeyse 24 saat olacak gogsumun ustunde baski hissediyorum. Alerjik bi bunye oldugum icin kısa sureli nefes darligim olurdu ama bu kadar uzun hic surmemisti. Sicak su buhari soludum bi kac kez. Ne onerirsiniz. Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun tikanikligi vucudun savunma kasti ile yarattigi bir durumdur. Siz ilaclarla suni olarak bunu giderdiginizde,
vucut bu sefer, gene savunma kasti ile bronslarda daralma yapar. Bu sekilde solunum sikintilari oldugunda, soguk buhar iyi gelir, sicak buhar daha kotu yapabilir. Yakaniza ve bas ucunuza, 2 damla ColdMix damlatmayi bir deneyin. Fayda etmezse, Bricanyl 5mg tablet, gunde:3x1 ile baslayin, rahatlayinca, 2x1'e inin ve sonra da kesin.
|
|
![]() |
|
Şennurak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Brıcanyl tablet piyasada yokmuş eczacinin dedigine gore. Şurup formunu kullanabilir miyim? Dozu yine 3×1 olcek seklinde mi olacak?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanabilirsiniz, surub: 3x2 olcek ile baslayin, ayni sekilde azaltarak kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|