|
Pil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 11:44 |
Merhabalar,
Bugün bir yazı gördüm pillere çocukların dokunmamasıyla ilgili ağır metal içerdikleri için.
Düzenleyen NagihanKY - 17 Nis 2023 Saat 06:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha KAC DEFA anlatacagim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Turk doktorlarinin yazdiklari sacma sapan yazilari OKUMAYIN!! Bu yazilarin tamami sizleri korkutup, doktorlara kosmaniz icin yaziliyorlar! Bu sahtekarlarin simdiye kadar ailelere en ufak bir katkisi olabilecek bir yazilari olmamistir!O yaziyi yazan yaratik, daha hala gunumuz pillerinin, eski piller gibi disari akitmadigini bilmeyecek kadar salak! Turk doktorlari ciddiye almayin.. Bunlarin cogu Feto sayesinde calinan sorularla doktor olmus sahtekarlar.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam bazı piller akıtıyor ama o nasıl oluyor? Ben gördüm pilden yapışkan bir sıvı gelmişti bir keresinde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlari elletmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|