|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tugba5613 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugba5613
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2023 Saat 05:49 |
Hocam merhaba benim oğlum 4 buçuk yaşında ve okula gitmiyor 4 buçuk yaşına kadar her ay hastalandı ve hep bademcik iltihapi crpsi hep 12 15 civarı çıkıyordu antibiyotik veriyorlar ateşleri 40dan aşağı düşmüyor ağızda kötü koku dilde bem beyaz sarımsı bir tabaka oluşuyor ama bu döngüden çok sıkıldık hocam ne önerirsiniz
İkinci sorum suanda da hasta ve kültür testi sonucumuzda G grubu beta hemolitik streptekok üremistir yazıyor Crpmiz 67 Wbc mizde 18 çıkmış hocam 10 gündür antibiyotik kullanıyoruz yine ikinci şişe oldu bu ilkinde geçmedi 2.kez antibiyotik yazıldı ciltte dokuntuler başladı ve dilinde çilek görünümü vardı ilk baslarda şuan antibiyotik sonrası azaldı bizim testimiz doğru mu çıkmış oluyor hocam çok çaresizim siz dünyanın diğer ucunda da olsanız gelirim yanınıza yeter ki gerekli tedaviyi alalım hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 4.5 seneden beri cocugunuza hic Grip tanisi konuldu mu??? Hayir ise, super dolandirilmissiniz demektir!
Turk cocuk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler! Her atesli cocuga antibiyotik yazarlar. BUnlar gibi cahil ve aptal doktorlari dunyada arasaniz bulamazsiniz. 2- Yazilarimi okuyun. Bu sahtekarligin Turkiye'de ne kadar yaygin oldugunu goreceksiniz. 3- Antibiyotik gereken durumda; Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. 4- Bu sekilde HER ateslendiginde, antibiyotik verilen cocuklarda, vucut, hastaligi yapan mikroplara karsi Bagisiklik (antikorlar) gelistiremeden, mikroplar yok olurlar ve bagisiklik olusamadigi icin de AYNI cins mikroplar defalarca cocugunuzu hasta ederler. 5- "G-Grubu Streptokoklarin" hastalik yapma ozellikleri yoktur! "A-Grubu, beta-Hemolitik" olanlar onemlidir. Dikkat edin, kulturlerde "A-Grubu" oldugu soylenemez.. Bunun icin, "Strep-A Testi" gerekir. Doktorunuz, tam bir cahil veya sahtekar!! Streptokoklar son derecede zavalli bakterilerdir, en basit Penisilin ile bile 1 gunde yokolurlar ve cocukta Kizil bile olsa hicbir araz kalmaz. Turk doktorlari salak olduklari icin, niye uzun sure Penisilin verilir anlayamazlar!! Sonra da boyle salak-salak isler yaparlar. LUTFEN, Ilk sayfada, Yazarlar kismindaki; "Beta diye bir virus" makalemi okuyun. Turk doktorlarinin ne kadar salak olduklarini orada anlatiyorum. Ne yapacaksiniz? 1- Doktoru degistireceksiniz! 2- ASLA, doktor ile laboratuvarin ayni cati altinda oldugu hastane/kliniklere gitmeyeceksiniz. Ozel doktor-Ozel laboratuvara gideceksiniz. Bugunden geriye giderek, Forum yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Tugba5613 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugba5613
Hocam her ateşi olduğunda ağızda koku dilinde beyaz bir tabaka ve cayır cayır yanan bir ateş var tüm tahlilleri yaptirdim bağışıklık düşüklüğü var mi diye hepsi iyi çıkıyor ama devamlı her ay bu şekilde hastalaniyor
Pazartesi günü tekrardan doktora gidip kültür testi vericez tam 1 aydır çocuğum kızıl hastalığını atlatamadı iki şişe antibiyotik içti Doktora gittiğimde hangi ilaç ve hangi koruyucuları önerirsiniz hangi tahlilleri yaptırmayı önerirsiniz çünkü crpsi 68 çıkmıştı wbc de 18 çıkmıştı şimdi tekrar yaptiricaz gitmediğim değiştirmedim doktor kalmadı sizi daha yeni keşfettim umarım bana yardımcı olursunuz çocuğumu bu antibiyotikten kurtarmak ıstiyorum vucut devamlı enfeksiyon topluyor sonucu ateş oluyor ağız kokusu feci oluyor dili hep zaten bem beyaz lütfen bir yol gösterin hangi koruyucu ilacı ve ya hangi tahlilleri önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN bu dolandiricilara bir daha gitmeyin!!
Forumdaki soru-cevaplari bugunden geriye giderek okursaniz, yediginiz kaziklarin boyutlarini daha iyi anlarsiniz! Butun bunlar, HER ateslendiginde Antibiyotik (ve belki de kortizon) kullandiginiz icin oluyor!! Bu olaylar zinciri, Turkiye'de gunumuzde cok yaygin olarak kullanilan bir soygun duzenidir. SAKIN, kultur filan vermeyin!! Dolandirici olduklari suradan belli: Kizil amili olan Streptokoklar son derecede zavalli bakterilerdir. En basit bir antibiyotik verildiginde bile cocuk ertesi gun tamamen iyilesir. Sizi resmen dolandiriyorlar! Bir daha ateslendiginda bana yazin.. SAKIN bu dolandiricilara gitmeyin. Ha!!! Bir de, yazilarimi okumayi ihmal etmeyin. Forum soru-cevaplari Sabit Forum yazilarimi Ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makalelerimi! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugba5613
Hocam merhaba bugün oğlumun bademciklerinden bir tarafının sistigini görüyorum ve ateşi cikti dilinde beyaz paz ve nokta nokta lekeler var ateşi çıktığında bana yazın dediniz belliki yine bademcik enfeksiyonu olmuş yazılarınızı okuduğumda illadin onermistiniz evde vardı ve hemen sıktım başladım hocam başka ateşinin düşmesi için hiç bir şey yapmadım ılık duş aldırdım sadece nasıl bir yol izleyelim hocam lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugba5613
Hocam birde uyurken ağzından su akiyor çok fazla iştahsızlık var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olacak!!! (Dili pembe olmayacak!!)
|
|
![]() |
|
DERTLİMOMY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
merhaba benım oğlumda 405 yaşında e okula gitmiyor ve bu sene dediğiniz gibi hep boğaz enfeksıyonu..2 hafta önce önce strep a testı pozitif cıktı gerekenlerı yaptık iğneyi vurulduk peşine antıbıyotık kullandık..antıbıyotık bıter bitmez tekrar ateşlendı ve suan yıne ateşli mıde bulantısı ağızda koku ve aniden titremeyle cıkan bir ateş mevcut..bende artık yoruldum sizinle durumumuz cok benzıyor o yuzden yazmak ıstedım ...bilmıyorum ne yapabiliriz veya okula baslayınca napcaz şimdiden böyleyse
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|