|
d vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2023 Saat 22:41 |
hocam 10 yaş 24 kilo kız çocuğu...d vit 25 çıkmış.. ampül kırılabilir mi çocuğa..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117778 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok dusuk!!
Simdi 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin, ve Eylul ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey istanbulda tahlil yaptırabileceğimiz güvenilir bir adres var midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117778 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biruni, Duzen, InterTip, Buyuk laboratuvar gibi olanlar guvenilirdir.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
devlet hastanelerinde de yapılıyor.. biz devlet hastanesinde yaptırdık.
|
|
![]() |
|
hocam d vit. ampul içtikten ne kadar sonra bir şeyler yenebilir ya da kahve içilebilir? böyle bir hassasiyet var mı d vit için..?eczacı bayan, d vit ampulden sonra 2 saat bir şey yiyip içmeyin dedi..özellikle kahve içmeyin dedi..
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
Yetişkin için de aynı şekilde mi uygulanmalı Kadir Bey.
|
|
![]() |
|
1- hocam d vit. ampul içtikten ne kadar sonra bir şeyler yenebilir ya da kahve içilebilir? böyle bir hassasiyet var mı d vit için..?eczacı bayan, d vit ampulden sonra 2 saat bir şey yiyip içmeyin dedi..özellikle kahve içmeyin dedi..
2-bir de kızımı tahlil için dr a götürmüştüm... sadece d vit eksik demişti... ampul içirebilir miyim dedim... çocuklara önermiyoruz dedi...kızımın d vit.25 çıktı benim de 25 çıktı....ikimiz de bugün d vit ampul içtik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|