|
Bıtmeyen grıp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2023 Saat 00:03 |
Kadır hocam merhabalar kızım bünyem eylulde anasınıfına başladı malum ev ortamında bız grıp fılan bılmedık covıdten dısarıyada çıkmadık 5 yasa kadar beredeyse hıc antıbıyptık ıcmedık Eylül basından berı haftada bır grıbız her hafta ates burun akıntısı öksürük sız ne dersenız uyguluyorum hocam grıp asısınıda yaptırdım en azından atesımız olmuyor hocam her hafta grıb oluyoruz oksuruk burun akıntısı arkadan kulak agrısı bal lımon golf mıx sıcak buhar ve ılıadın kullanıyorum tam bıtıyor yenısı gelıyor tam 7 aydır bu sekıldeyız hocam korkmalımıyım her hafta ol aşı normal mı sızce sıze cok guvenıyorum hocam sayenızde 3 aydır antıbıyptık kullanmadan bu sekılde devam edıyoruz ama burun akıntısı öksürük uyku fılan kalmadı hocam Bızde malum çocukta okula gıdıyor ve hastalık epey yordu herhangı bır sorun yoktur degıl mı hocam endıselenıyorum benı anlayacağınızı cok ıyı bılıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugunden geriye dogru giderek eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam zaten hepsını okuyorum 2 3 yıl yaşayacağız anlaşılan tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|