|
Grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2023 Saat 22:53 |
Hocam merhaba
5,5 yaşındaki oğlum kreşe gidiyor. 1 hafta önce burun akıntısı, balgamlı öksürük vardı, dediklerinizi uyguladık, öksürük geçti gibiydi, balgamları atmaya başladı, ancak cuma gunu öksürük arttı.Bir de o hasta oldugu hafta alerji döküntüsü ( tatliya karşı )olduğu için zyrtek 3 gün içti. Kulak ağrısı gripten dolayı vardı 5 gün iliadin damlattık.(gecen Perşembeye kadar ) Özelikle dün gece daha önce öksürmedigi kadar öksürdü, normalde limonlu bal veriyordum bir kaç saate yetiyordu, bu sefer etkilemedi.Gündür burnu aktı. Gündüz okula gitti ogretmenş fazla öksürmedigni söyledi. Eve geldşk yine başladı, şuan da uyurken öksürük var, ama karışık sanki kuru balgamlı.Gündüz bol sıvı içiyor. Coldmix de damlattım, Eger evin içinde birşey tetikliyor SA alerjisi öksürük ve burun akıntısı ile olabilir mi ? Daha eski ökrüsük tam bitmeden yenisi eklendi ,bu öksürük Gercekten farklı, +tekrar sag kulagı agrımaya başladı iliadin tekrar damlattıyorum Şuan ateşi çıktı 38,5
Düzenleyen Ceren85 - 04 Nis 2023 Saat 00:03 |
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam mesajım altta kaldı galiba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneden beri her kis yuzlerce kere sorulan soru!!
Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Yatmadan once; sicak buhar (10 dakika) uygulayin. Bugunden geriye giderek eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam tesekkur ederim, bir sorum daha,
Bu sefer nedense gözlerin altı morardı, sanki yuzun rengi de soluk Nedeni ne olabilir acaba ?
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba
Daha gripten sonra öksürük geçmedi, kulağı acimladi bugün tekrar ateşi çıktı, Yine grip mi ay da kulaktan dolayı ? Ağrı yok, FS damlatıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|