Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak sıvısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak sıvısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gökçem Çelik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gökçem Çelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak sıvısı
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 11:30
Hocam merhaba öncelikle saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum . Sıvı ile alakalı birçok yazınızı okudum fakat affınıza sığınarak soru sormak istiyorum.

Kızım 2 ay önce hasta oldu şiddetli öksürük olarak sadece . Gece uyuyamadigi icin acile götürdük ciğerlerini üşütmüş dedi agumentin verdi kullandık geçti sandık fakat bu süre zarfında öksürük gecsede burun akıntısı uyurken hirildama geçmedi. 1 ay sonra kulaginda tıslama olduğunu söyledi kirden diye düşündüm tekrar 1 ay geçti duyamadigini farkettm . Kbb doktoruna götürdüm sol kulakta sıvı olduğunu ve işitme kaybı olduğunu söyledi . Cempes ve deloday diye şurup verip ekstra momentix adında sprey verip10 gün kullanmamızı söyledi kullandık 10. Gün sonunda çocuk tekrar öksürüp komasına girdi tekrar acile götürmek zorunda kaldık o macrol 250 antibiyotik verdi . Onuda kullandım . Suan daha iyi fakat hala kulagi duymuyor . Kbb doktorunu aradım sorun devam ediyor hala ses geliyor ve duyma problemi var dedi tüp takılması gerekiyor dedi . Araştırırken sizi buldum ve çocuğuma neler yapmışım istemeden dedim . Dün iladin damlayı alıp bugün kullanmaya başladım . Hic kulak ağrısı olmadı buarada ve 6 yaşında . Kullanım şekli ve ekstra yapmam gereken birsey varsa beni bilgilendirirmisiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 19:05
1-  " ciğerlerini üşütmüş dedi agumentin verdi"
Zaten boyle bir uygulamayi da, dunya da bir tek SALAK Turk doktorlari yapar! 
"usutmus"HA!!  Boyle zavallilarin doktor yapildigi ulkeye Turkiye denir! Usutmeyi, antibiyotik ile tedavi ederler!
Siz bu salaklarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuz mu? 
2- " Cempes ve deloday diye şurup verip ekstra momentix adında sprey verip10 gün kullanmamızı söyledi
 kullandık 10. Gün sonunda çocuk tekrar öksürüp komasına girdi tekrar acile götürmek zorunda kaldık"
Sahtekarligin 1. safhasi basari ile uygulanmis!!! Ne bekliyordunuz, tabiiki de, arkasi gelecek!
3- "  tüp takılması gerekiyor dedi ."
VE, gaye hasil olmus! Siz bu assagilik sahtekarlarinin, o ilaclari cocugunuz iyilessin diye mi verdiklerini 
saniyorsunuz? O ilaclar zaten hicbir ise yaramasin diye ve hatta daha beter yapmasi icin veriliyor. Gaye;
 sizleri bu gibi durumlarda hicbir ise yaramayan ilaclarla, biktirip, ameliyata razi edebilmek. 

SAKIN bu assagilik sahtekarlarin hicbir dediklerine inanmayin, SADECE Iliadin damlayi anlattigim gibi
 kullanin... 
5 gun, gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir taraf damlattiktan sonra, basini
 ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2023 Saat 19:10
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gökçem Çelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 22:38
Cevapladiginiz icin size minnettarım. Ameliyat demesiyle araştırma yaparken size rastladım . Varolun . Dediklerinizi uygulayacağım. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gökçem Çelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 13:54
Hocam size ne kadar teşekkür etsem az . Söylediğiniz damlayı 10 gün boyunca 5. Günde 2 gün ara vererek kullandım . Çocuğumun kulağındaki sıvı kurumuş . 1 hafta önce cok ateşlendi 3 gün boyunca düşüremedik . Doktora götürdük sinüzit olmuş . Kulaginada baktırdım kurumuş kulaklarında hicbirsey yok dedi doktor . Duymasida düzeldi . Sinüzit icin ne yapabilirim hocam ? 

Su mübarek günlerde hep duamdasiniz . Size rastlamasam çocuğum ameliyat olacaktı . Allah razı olsun . 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 18:22
Sinuzit oldugunu bu doktor mu soyledi?? 
Cocukta "Maske tarzinda" bas agrilari yoksa, sakin inanmayin.
OLSA idi, Iliadin ile o da duzelirdi!!
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gökçem Çelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 22:00
Bu doktor çocuk doktoru hocam diğeri kbb idi. Ateşinin sinüzit kaynaklı olduğunu söyledi . O zaman ben hic birsey kullanmıyorum degil mi suan hocam . 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gökçem Çelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 22:02
Çocuğun bas agrisi yoktu hocam . Horlaması vardı sadece . Suan horlamada geçti . 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 03:15
Tamamen dolandiricilik!! Bir defalik "muayene ucreti" ile kacmak hic olur mu!!! Sinuzit diyecek, Anemi var
diyecek, Bagisikligi zayif diyecek, hic bir sey bulamazsa, "Bas cevresi" kucuk veya buyuk" diyecek!!!!
 Diyecek oglu diyecek!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.