|
Kulak sıvısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gökçem Çelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökçem Çelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 11:30 |
Hocam merhaba öncelikle saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum . Sıvı ile alakalı birçok yazınızı okudum fakat affınıza sığınarak soru sormak istiyorum.
Kızım 2 ay önce hasta oldu şiddetli öksürük olarak sadece . Gece uyuyamadigi icin acile götürdük ciğerlerini üşütmüş dedi agumentin verdi kullandık geçti sandık fakat bu süre zarfında öksürük gecsede burun akıntısı uyurken hirildama geçmedi. 1 ay sonra kulaginda tıslama olduğunu söyledi kirden diye düşündüm tekrar 1 ay geçti duyamadigini farkettm . Kbb doktoruna götürdüm sol kulakta sıvı olduğunu ve işitme kaybı olduğunu söyledi . Cempes ve deloday diye şurup verip ekstra momentix adında sprey verip10 gün kullanmamızı söyledi kullandık 10. Gün sonunda çocuk tekrar öksürüp komasına girdi tekrar acile götürmek zorunda kaldık o macrol 250 antibiyotik verdi . Onuda kullandım . Suan daha iyi fakat hala kulagi duymuyor . Kbb doktorunu aradım sorun devam ediyor hala ses geliyor ve duyma problemi var dedi tüp takılması gerekiyor dedi . Araştırırken sizi buldum ve çocuğuma neler yapmışım istemeden dedim . Dün iladin damlayı alıp bugün kullanmaya başladım . Hic kulak ağrısı olmadı buarada ve 6 yaşında . Kullanım şekli ve ekstra yapmam gereken birsey varsa beni bilgilendirirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " ciğerlerini üşütmüş dedi agumentin verdi"
Zaten boyle bir uygulamayi da, dunya da bir tek SALAK Turk doktorlari yapar! "usutmus"HA!! Boyle zavallilarin doktor yapildigi ulkeye Turkiye denir! Usutmeyi, antibiyotik ile tedavi ederler! Siz bu salaklarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuz mu? 2- " Cempes ve deloday diye şurup verip ekstra momentix adında sprey verip10 gün kullanmamızı söyledi kullandık 10. Gün sonunda çocuk tekrar öksürüp komasına girdi tekrar acile götürmek zorunda kaldık" Sahtekarligin 1. safhasi basari ile uygulanmis!!! Ne bekliyordunuz, tabiiki de, arkasi gelecek! 3- " tüp takılması gerekiyor dedi ." VE, gaye hasil olmus! Siz bu assagilik sahtekarlarinin, o ilaclari cocugunuz iyilessin diye mi verdiklerini saniyorsunuz? O ilaclar zaten hicbir ise yaramasin diye ve hatta daha beter yapmasi icin veriliyor. Gaye; sizleri bu gibi durumlarda hicbir ise yaramayan ilaclarla, biktirip, ameliyata razi edebilmek. SAKIN bu assagilik sahtekarlarin hicbir dediklerine inanmayin, SADECE Iliadin damlayi anlattigim gibi kullanin... 5 gun, gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir taraf damlattiktan sonra, basini ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2023 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Gökçem Çelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökçem Çelik
Cevapladiginiz icin size minnettarım. Ameliyat demesiyle araştırma yaparken size rastladım . Varolun . Dediklerinizi uygulayacağım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökçem Çelik
Hocam size ne kadar teşekkür etsem az . Söylediğiniz damlayı 10 gün boyunca 5. Günde 2 gün ara vererek kullandım . Çocuğumun kulağındaki sıvı kurumuş . 1 hafta önce cok ateşlendi 3 gün boyunca düşüremedik . Doktora götürdük sinüzit olmuş . Kulaginada baktırdım kurumuş kulaklarında hicbirsey yok dedi doktor . Duymasida düzeldi . Sinüzit icin ne yapabilirim hocam ?
Su mübarek günlerde hep duamdasiniz . Size rastlamasam çocuğum ameliyat olacaktı . Allah razı olsun .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit oldugunu bu doktor mu soyledi??
Cocukta "Maske tarzinda" bas agrilari yoksa, sakin inanmayin. OLSA idi, Iliadin ile o da duzelirdi!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökçem Çelik
Bu doktor çocuk doktoru hocam diğeri kbb idi. Ateşinin sinüzit kaynaklı olduğunu söyledi . O zaman ben hic birsey kullanmıyorum degil mi suan hocam .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökçem Çelik
Çocuğun bas agrisi yoktu hocam . Horlaması vardı sadece . Suan horlamada geçti .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamen dolandiricilik!! Bir defalik "muayene ucreti" ile kacmak hic olur mu!!! Sinuzit diyecek, Anemi var
diyecek, Bagisikligi zayif diyecek, hic bir sey bulamazsa, "Bas cevresi" kucuk veya buyuk" diyecek!!!! Diyecek oglu diyecek!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|