|
Kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 00:54 |
Doktor bey merhaba kızım 7 yaşında özellikle geçen seneden beri vajina ve popo da oluşan kızarıklikla uğraşıyoruz.
Islak pamukla temizleniyordu onu bıraktık. gecen sene anasinifina başladı bu yil 1. Sınıf günlük külot değişimi ve okuldan gelince bel altını yıkıyoruz ( sadece su ile) okul için ıslak tuvalet kağıdı aldim ama kullanmak istemiyor yada herzamn kullanamıyor. Popo için desitin vajina için trosyd kullanıyorum sabahına hafifliyor kızarıklık surmedigimde bazen geçmesi uzun surebiliyor ( mesela 2 gündür krem surmuyorum ve şuanda kızarik sadece su ile yıkıyoruz) Okula baslamadiginda da evde biz pamukla silerken ara ara kızarıklık oluyordu ama 2 yildir haftada sadece 1 veya 2 gün normal. Kakadan değil çünkü vajinasida kizarik oluyor idrardan diye düşünüyorum dogrumudur? Günlük külot degisimi yapmamıza rağmen bazen külodu sarı geliyor Evde de çiş yaptıktan sonra bazen biraz damlatiyor. Artık krem sürdürmek istemiyor utanıyorum diyor ne yapacağımı şaşırdım Bu pişik gibi pütürlü değil sadece kızarıklık. Bir şeye alerjisi mi var yoks hijyen mi? Doktora götürmek gerekir mi artık neredeyse 2 yıldir aynı sorun var Sizin öneriniz nedir doktor bey çok üzülüyorum o utanıyorum dedikçe |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vagina ile Vulva'nin farkini biliyormusunuz?? Buyuk dudaklarin ic kismi Vulva dir ve kizariktir! Vagina; ic
kismidir. Cocuk rahatsizlik hissetmiyorsa, hicbir sey surmeyin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vulvayla vajina arasındaki farkı biliyrum doktor bey ebeyim kendim tıbbi konuşmak istemediğimden öyle yazdım.
Çok uzun süredir aynı şikayetler olunca tedirgin oldum bazen acıyor diyor ama poposu için hiç acı tarif etmedi Çok hassas olduğundan mı oluyor anlamadım Benim korkum bir kaç yıl sonra adet olacak ped kullanacak akıntısı artacak ozamana kadar yapılacak birsey varsa yapabilmek Gıda töleransiyla ilgili bir durum olsa nasıl olurdu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gida ile filan bir alakasi YOK! Olsa, sadece "o" gida (genellikle acili, baharatli gidalar) yenildiginde sikayetleri
olurdu. BIr muddet hicbir sey yapmayin, sadece su ile yikayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|