|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 19:51 |
Hocam vajina kasintisi icin saglik ocagindaki doktor neo-penotran fitil ve 2 li bir hap verdi doktorum kasinti ve yanma icin.hapalri ictim fitili 2. Gece kullandim ama halen gecmedi baska bir bildiginiz ilac varmi.hastaneyede gidemedim calisiyorum.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri temizlik yapmayin. SADECE SU ILE YIKAYIN!
SAKIN, deterjan veya "Mikroplarin %99.9'unu yok eder" denilerek reklamlari yapilan urunleri evinize bile sokmayin.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama hocam suan icin tedavi ne eder çok sıkıntıdayim.hemen ne iyilestirir
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadin-Dogum doktoruna danisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|