Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Decort
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Decort

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Furkanemir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Decort
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2023 Saat 23:51
Hocam yigenim 17 yaş erkek üç dört yaşında krup oldu bu yaşına kadar her hastaliginda hava ventolin verdiler dediğiniz gibi astım dediler bu yaşta decort ampul olsa olurmu astım ilaçlarına vücut alıştı decort ise yararmi hocam bugüne kadar beni dinlemediler ben çok söyledim ama belli biyerden sonra kardeşin de olsa karisilmiyo hocam ama artık oğlan akillandi ben ilaç hava istemiyorum diyo  decort için ne dersiniz hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 02:30
SAKIN HA! Dekort, uzun etkili Kortizondur!!! Sarlatanlarin bas ilacidir, o yuzden Turkiye'de cok kullanilir. 
Dekort bir tek, Krup da, o da ilk gun yapilirsa yapilir, zira Krup sikintisi 3 geceden fazla olmaz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.