| 
 | 
| Kulak agrısı | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| mekselina   Katılımcı Üye     Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı mekselina Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Kulak agrısı Gönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 21:38 | 
| 
   Sevgılı hocam kızım malumunuz grıp pek ağır degıl antıbıyptıksız atlatıyoruz her zamankı gıbı kulagımız yıne agrıyor dün gece ılıadıne başladım Ağrı’dan dolvende verdım gecmıyor dışardan sağı kulagına degdırmıyor yenıden dolven verdım tekrar agrısı başladı atesımız yok gıbı ama huzursuz başka bısey yapmalımıyım daha önce ılıadın den sonra geçerdi bu seferkı bayağı agrıyor cok teşekkür edrım
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Mar 2023 Saat 04:53 | 
| 
   ilaveten cift porsiyon Jiklet cignetin. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |