|
her ay ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: her ay ateşGönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 02:51 |
|
hocam, 2 yaşına yeni girdi oglum, ekim ayındna beri her ay ateşleniyor
abla var 1. sınıfa gidem o taşıyor dedik evet oda cok hasta oldu ama o olmasa bile bu cocuk mutlaka ateşleniyor, zaturesen hastanede yattı, beta oldu, gözlerin kıpkırmızı oldugu hastalıgı oldu piyasadaki tüm salgınlara yakalando, 2,3 gündür burnu akıyordu tam daha iyi akıntı bitti derken ateşlendi. pfda die bi hastalık duydum o olabirli mi? kızımm2 yasındayken bu kdar hasta olmazdı, okdarda yemesine içmesine dikkat ediyorım uçak kuştan hasta oluyor ya. ekim kasım aralık ocak subat mart her ay ateşlendi. ondan önce temmuzda covid olmıştu ozman ateşliydi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 04:27 |
|
Cok "bos" vereksiz bilgileriniz var. Belli ki, Turk doktorlarinin epeyce etkisi altinda kalmissiniz.
Bildiklerinizin tamamini unutun. Meslek hayatim boyunca, BENIM takip ettigim bu yasta hic Zaturreli hastam olmadi. Zaturre teshisi koydugum bebeklerin tamami, Ilk defa gelen ve benim "kullanmayin" dedigim ilaclari kullanmis olan bebeklerdi. Oksurdugunda; "Sahtekarligin 1. Safhasi" olan; Aferin, Peditus, Antibeksin, Actifed, Sudafed, ve Allerji suruplarini kullanmis olanlar, veya "Sahtekarligin 2.Safhasi" ilaclari olan: Ventolin, Flixotide, Nasonex gibi Kortizonlu ilaclari kullananlardi. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Sabit forum yazilarimdan okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Mar 2023 Saat 04:27 |
|
![]() |
|
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 08:17 |
|
hocam aşkolsun ben yazılarınızı herzaman okuyorum, o ilaçları kullanmadım hiç, size ciger flimini
atmıştım sağ tarafta pnömoni var demiştmiz sizde beslenemesği içinde destek kuvvet şart diye yatmıştık. ama her ay ateşlenmesi daha 2 yasına yeni girmiş bi çocuk için normal mi? genel durumu bozulmadan ateş düşürücüde vermiyorum, insan teması oldukça az sen bu cocuga bakamıyorsun devamlı hasta diyor komşular eşim akrabalar pskolojim bozuldu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|