Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan krup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan krup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 123
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan krup
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 18:39
Değerli hocam nasılsınız,
02.10.2020 doğumlu oğlum doğduğundan bu yana 4-5 kez krup oldu. Abi evde olduğu için hep viral olduğunu düşünüyordum. Size yazdığım zamanlarda olmuştu. Bu öğlen uykusundan uyandıktan sonra (sabah normalken) krup olarak uyanıyor. Baya sıkışıktı doktora gittiğimizde bütün testler yaptıktan sonra, bu reflüye bağlı krup dedi. Süt veya gluteni hayatınızdan çıkararak takip edin dedi. Oğlumun göbeği çok şişkin hocam ve hep ıkınıyor. Bunların hepsinin reflüye bağlı oldugunu dikkat etmezsek ilerde bronşit veya astıma çevirebileceğini viral krubun 2-3 kezden fazla olmayacagını söyledi. Sizin yorumunuz çok değerli kan değerleri ve göbek fotosu aşağıda, saygılarımla 

https://www.hizliresim.com/2av3uec
Yukarı Dön
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 18:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 22:56
   "  bu reflüye bağlı krup dedi."
Kesin sahtekarin teki. Sakin soyledigi hicbir seye inanmayin, hicbir sey yapmayin. 
Laboratuvar deseniz, ayri bir SAHTEKAR!! Pustlar, 2 yas cocugunun kan degerleri yanina "Eriskin referans
 araliklari" yazmislar. yoksa; yasina gore tamami normal. 
Bu yastaki cocuklarda, Reflu OLMAZ! K.cindan uyduruyor! 
Reflu; eriskin hastaligidir, ve hicbir erikin Reflu hastasi Bronsit veya Astim dgildir.
Turkiye'nin pust doktorlari; Astim, Bronsit ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler. Sakin bunlara 
inanmayin.
Sut ve gluten ile HELE HIC alakasi yok! Tam bir assagilik sahtekar. 
Boyle doktor-Laboratuvar ikili harami cetelerine gitmeyin. 
Cocugunuz bu yasa kadar hic mi grip gecirmedi?  Turk doktorlari; asla Grip teshis etmezler.
Bu assagilik Turk doktorlari eskiden her oksurene; astim derlerdi, simdi dilleri bir yerlerine sokuldugundan
 beri boyle sacmaliklar uyduruyorlar. 
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve asla oksuruk nedeni ile Turk doktorlara cocugunuzu 
goturmeyin. 

Yukarı Dön
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 01:54
Hocam öksürük yok denecek kadar az birebir krup tablosu ben ilaçları dahi vermedim zaten hatta bana siz ne düşünüyorsunuz dedi ben abisi hastaydı ondan kaptıgını düşündüm direk ses telini etkiliyor dedim viral krup hayatt 2-3 kez olur karın şişliği ve gaz da beni doğruluyor deyince iyice kafamız karıstı.gaviscpn ile motilium şurup verdi kullanmadım
Yukarı Dön
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 20:23
Hocam benim tek takıldığım oğlumda sürekli ıkınma olması ses kaydı atabileceğim biryer olsa atacağım her saniye kaka yapacak gibi ıkınıyor. Yani onun normal sesi gibi artık. Sanki tik haline gelmiş gibi onda buna yapılabilecek birşey var mıdır? 
Yukarı Dön
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2023 Saat 06:28
Değerli hocam nasılsınız,
Mesajın devamına yazmak istedim. 14.martta oğlum uykusundan direk krup tablosu ile uyanmıştı. Ateş yoktu, solunum sıkıntısı olunca doktora götürmüştük bu yaşına kadar 5-6 kez krup oldugunu duyunca reflüye bağlı demişti ve reflü tedavisi önermişti. O gün hava verip rahatlatmıştı. Oğlum dün gece önce ateşlendi şimdi havlar tarzda öksürük oluyor el ayak soğuk huzursuz, annem 2 gün önce ses kısıklığı yaşamıştı ondan kaptığını düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir reflüyle alakası var mı? Yoksa benim oğlumun virüsler her zaman ses teline mi etki ediyor? Saygılarımla 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2023 Saat 07:39
Turk doktorlarinin bildigi, 3 hastalik ismi vardir! 
Astim, Allerji, Reflu!  Her gelen hastayi bu 3 hastaliktan birine sokarlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.