|
Tekrarlayan krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 18:39 |
Değerli hocam nasılsınız, 02.10.2020 doğumlu oğlum doğduğundan bu yana 4-5 kez krup oldu. Abi evde olduğu için hep viral olduğunu düşünüyordum. Size yazdığım zamanlarda olmuştu. Bu öğlen uykusundan uyandıktan sonra (sabah normalken) krup olarak uyanıyor. Baya sıkışıktı doktora gittiğimizde bütün testler yaptıktan sonra, bu reflüye bağlı krup dedi. Süt veya gluteni hayatınızdan çıkararak takip edin dedi. Oğlumun göbeği çok şişkin hocam ve hep ıkınıyor. Bunların hepsinin reflüye bağlı oldugunu dikkat etmezsek ilerde bronşit veya astıma çevirebileceğini viral krubun 2-3 kezden fazla olmayacagını söyledi. Sizin yorumunuz çok değerli kan değerleri ve göbek fotosu aşağıda, saygılarımla |
|
![]() |
|
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bu reflüye bağlı krup dedi."
Kesin sahtekarin teki. Sakin soyledigi hicbir seye inanmayin, hicbir sey yapmayin. Laboratuvar deseniz, ayri bir SAHTEKAR!! Pustlar, 2 yas cocugunun kan degerleri yanina "Eriskin referans araliklari" yazmislar. yoksa; yasina gore tamami normal. Bu yastaki cocuklarda, Reflu OLMAZ! K.cindan uyduruyor! Reflu; eriskin hastaligidir, ve hicbir erikin Reflu hastasi Bronsit veya Astim dgildir. Turkiye'nin pust doktorlari; Astim, Bronsit ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler. Sakin bunlara inanmayin. Sut ve gluten ile HELE HIC alakasi yok! Tam bir assagilik sahtekar. Boyle doktor-Laboratuvar ikili harami cetelerine gitmeyin. Cocugunuz bu yasa kadar hic mi grip gecirmedi? Turk doktorlari; asla Grip teshis etmezler. Bu assagilik Turk doktorlari eskiden her oksurene; astim derlerdi, simdi dilleri bir yerlerine sokuldugundan beri boyle sacmaliklar uyduruyorlar. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve asla oksuruk nedeni ile Turk doktorlara cocugunuzu goturmeyin. |
|
![]() |
|
Hocam öksürük yok denecek kadar az birebir krup tablosu ben ilaçları dahi vermedim zaten hatta bana siz ne düşünüyorsunuz dedi ben abisi hastaydı ondan kaptıgını düşündüm direk ses telini etkiliyor dedim viral krup hayatt 2-3 kez olur karın şişliği ve gaz da beni doğruluyor deyince iyice kafamız karıstı.gaviscpn ile motilium şurup verdi kullanmadım
|
|
![]() |
|
Hocam benim tek takıldığım oğlumda sürekli ıkınma olması ses kaydı atabileceğim biryer olsa atacağım her saniye kaka yapacak gibi ıkınıyor. Yani onun normal sesi gibi artık. Sanki tik haline gelmiş gibi onda buna yapılabilecek birşey var mıdır?
|
|
![]() |
|
Değerli hocam nasılsınız,
Mesajın devamına yazmak istedim. 14.martta oğlum uykusundan direk krup tablosu ile uyanmıştı. Ateş yoktu, solunum sıkıntısı olunca doktora götürmüştük bu yaşına kadar 5-6 kez krup oldugunu duyunca reflüye bağlı demişti ve reflü tedavisi önermişti. O gün hava verip rahatlatmıştı. Oğlum dün gece önce ateşlendi şimdi havlar tarzda öksürük oluyor el ayak soğuk huzursuz, annem 2 gün önce ses kısıklığı yaşamıştı ondan kaptığını düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir reflüyle alakası var mı? Yoksa benim oğlumun virüsler her zaman ses teline mi etki ediyor? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin bildigi, 3 hastalik ismi vardir!
Astim, Allerji, Reflu! Her gelen hastayi bu 3 hastaliktan birine sokarlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|