|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2023 Saat 22:11 |
Hocam iyi akşamlar
4 yaşında 31 temmuz 2018 doğumlu bir oğlum var Oğlum hasta değilken bile burnundan nefes alamıyor sürekli horlama uyku da nefes tutulması oluyor nefesini bir 10 sn felan tutuyor Kaç kez uykusundan bogulurcasina uyandı nefesi kesildi sırtını sivazlayarak kendine getirmeye çalıştım bademcikleri her zaman büyük Hocam Uykusunda bisi olur diye sabaha kadar başından bekliyorum kaç defa hastaneye götürdüm en son özel hastaneye götürdüm orada ki doktor 10 yaşına kadar yaptirabilirsin sıkıntı etme yapma dedi ilaç verdi daha kötüye gider diye kullanmak istemedim Ama bu ara uykusunda nefes tutma nefes alamama boğularak uyanması aşırı derece de moralimi bozuyor kreşe bu ikinci senesi doğru düzgün gidemedi hastaliktan konuşurken burnunda konuşuyor sanki tıkalı olduğu için ewde de yerleri sürekli sürekli supuruyorun siliyorum ama artık elimden bir şey gelmiyor Hocam son çare ameliyat mıdır geçmesini beklerken daha çok şikayetlerimiz arttı hocam uykusunda bisi olur duymam diye sürekli bekliyorum çok caresizim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uykusunda, hicbir sey olmaz. Basucuna, 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|