Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece uyuması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gece uyuması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece uyuması
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2023 Saat 00:43
Hocam merhabalar öncelikle zamanınızı ayırdığınız için çok tşk ederim.hocam 15 aylık 9.4 kilo 78 cm boyunda kız bebeğim var.hocam gündüz hiçbir problemimiz yok ama akşam uyuttuğum zaman emziriyorum yatağına koyuyorum yarım saat sonra tekrar uyanıyor tekrar uykuya dalması zaman alıyor gözü kapalı inliyor ayaklarını havaya kaldırıp yere vuruyor biz eşimle uyuyamıyoruz gece boyunca sürekli yapıyor böyle 3 saat kesintisiz uyuduğu çok azdır. Sıkıntı ne olabilir dr götürdüm kan tahlili batın us sıkıntı yok dedi bizi gönderdi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2023 Saat 03:03
Gunduz uykularini azaltin veya toptan kesin. 
Ne diye gidersiniz ki Turk doktorlara! Gebelik testi de yapsa idi BARI!! 
Yukarı Dön
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2023 Saat 12:34
Hocam öyle de yaptım gündüz uykusunu azaltım ama dayanamıyordu uyuyordu sonra uyandığında tekrar uyuması gece geç saatleri buluyor.bazen çok geriye atıyor kendini ve çok inliyor gazdan dolayı olabilir mi hocam yedikleri dokunuyor olabilir mi çok tşk ederim hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2023 Saat 18:11
Yedikleri ile alakasi yok. Gunduz, uyutmamak icin gezmelere goturun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.