|
Gece uyuması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2023 Saat 00:43 |
Hocam merhabalar öncelikle zamanınızı ayırdığınız için çok tşk ederim.hocam 15 aylık 9.4 kilo 78 cm boyunda kız bebeğim var.hocam gündüz hiçbir problemimiz yok ama akşam uyuttuğum zaman emziriyorum yatağına koyuyorum yarım saat sonra tekrar uyanıyor tekrar uykuya dalması zaman alıyor gözü kapalı inliyor ayaklarını havaya kaldırıp yere vuruyor biz eşimle uyuyamıyoruz gece boyunca sürekli yapıyor böyle 3 saat kesintisiz uyuduğu çok azdır. Sıkıntı ne olabilir dr götürdüm kan tahlili batın us sıkıntı yok dedi bizi gönderdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz uykularini azaltin veya toptan kesin.
Ne diye gidersiniz ki Turk doktorlara! Gebelik testi de yapsa idi BARI!!
|
|
![]() |
|
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öyle de yaptım gündüz uykusunu azaltım ama dayanamıyordu uyuyordu sonra uyandığında tekrar uyuması gece geç saatleri buluyor.bazen çok geriye atıyor kendini ve çok inliyor gazdan dolayı olabilir mi hocam yedikleri dokunuyor olabilir mi çok tşk ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri ile alakasi yok. Gunduz, uyutmamak icin gezmelere goturun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|