|
Kronik işitme kaybı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sudenaz17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sudenaz17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2023 Saat 11:37 |
Hocam Merhabalar,
15.10 tarihi itibari ile 6 antibiyotik bitirdiğimiz sadece 1 kere kulak akıntısı ve ağrısı yaşadığımız 3,5 yaşında bir oğlumuz var. Bizim tek problemimiz işitme kaybı. Günlük hayatta, okulda öğretmenleri ve bizimi tarafımızdan çok net fark edilecek düzeyde yaşadığımız işitme kaybı. KBB doktorlarına gittiğimiz tek şikayet bu. Son gittiğimiz kontrolde de artık tüp takmak durumundayız diye bir dönüş aldık. Aslında doktorumuz yaş itibari ile çok ameliyat taraftarı bir doktor değil ancak 3.5 aydır kulağı hiç rahatlatamadık kronikleşmiş bir işitme kaybı oluştu dedi. Hatta tüple de %100 iyileşme olacağının garantisini veremediğini söyledi. Sizin yorumunuza ihtiyacımız var hocam. Uzaktan nasıl olabilir bilmiyorum ama bizden istediğiniz bir test tahlil vs. varsa yaptıralım. Yani nasıl ilerleyelim bilemedik. Bu arada bu 3 ay boyunca illiadin damlayı kullanıyoruz sürekli. Hatta 1 gün ara vermeden 8-9 gün kullandığımız dönemlerde yaşadık. Burun yapısını bozmuş olabileceğimizi de düşünüyoruz bu sebeple. Tek 1 kere yaşadığımız kulak akıntısında da Bactrim kullandık 5 gün. Bu kadar işitme kaybının olduğu durumda tüp takılmalı mı sizce de? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, HICBIR hastama tup takilmadi.
Cep telefonunu her iki kulagi ile kullanabiliyorsa, onemli bir sey yoktur. Iliadin'i 5 gunden uzun kullanmayin. Uzun kullanmakla olusacak hasar, ilaci kesmenizle, bir kac gunde duzelir. Bir daha da SAKIN KBB doktorlarinin verdigi HICBIR ilaci kullanmayin. Bir tek Iliadin damla, o da benim anlattigim sekilde damlatilacak. Iliadin sprey hicbir ise yaramaz.
|
|
![]() |
|
sudenaz17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sudenaz17
Hocam cep telefonu ile denedik; sag kulak duyuyor ama sol kulakta duyması belirgin şekilde az. "Ney ney" dedi hep. İliadini anlattığıniz şekilde devam ediyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle. Merak etmeyin, bu sekilde sagir kalmis bir tane bile hastam yok.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben bir ekleme yapmak istiyorum bu konuda sizin dediklerinizi harfiyen yaparlarsa kurtulurlar Allah sizden razı olsun hiç unutmuyorum kızım 5 yaşında ilk kulağı ağrıdığında KBB doktoru antibiyotik verdi tüp falan dedi sizi dinledik iliadinle geçti bizi birde korkuttu çocuğunuz sağır kalacak diye o zamanlar daha acemiydik size güvendik sorumluluk bizim dedik kullanmadık sonra sizin tedaviden sonra bir daha götürdük KBB kulak iyi bir şey yok dedi şansı ki onun ilaçları kullandık kızım o sene üst üste 7 kere kulağı ağrıdı hep öyle geçti sonraki senelerde ağrıması hocam o kadar çok insanı özellikle çocukları kurtariyorsujuz ki anlatamam hakkınız ödenmez
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|