Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 8 buçuk aylık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

8 buçuk aylık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 8 buçuk aylık
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 09:26
Hocam merhaba 8 buçuk aylık kızım var 9 kilo son 1 buçuk aydır kilo almıyor 74 cm. Yumurta ve tavuk eti alerjisi var. 6 aylıkken yumurta sarısı verdim o gün kustu ben yediğimde de kakasi mukuslu ve kanli oluyor. Diyet yaptik 2 hafta sonra ona yeniden verdim yumurta sarısı yine aynı şekilde gün boyu kustu . Tekrar kestik doktor 1 ay bekleyelim dedi  şimdi direk kendisine vermedim mesela yumurtalı kek yaptım ondan 2 dilim yedim ama gece boyu hem çok huzursuzdu kakasi mukuslu kanli ve 24 saat içinde 8 i buldu çok sıvı. Kendi birsey yemiyor hocam mesela dun sadece yumurtasız 1 tane bebe biskuvisi yedi kahvaltıda akşam da irmik ve armutlu muhallebi başka birsey katmiyorum bile ve çokça su içiyor emiyor arada çok sık emmesi yok hocam 4 5 saatte 1 emer ne yapmalıyız 
Yukarı Dön
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 09:31

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118641
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 19:01
Daha ne kilosu alacak? Zaten 1 kilo fazlasi var!! 80 kilo'da 10 kilo fazlalik kadar fazlasi var. 
Yumurta, cig verilirse allerji yapabilir. Kati yumurta sarisi, bir tavla zari kadardan baslayin, sikayet olmazsa,
 arttirin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.