|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inci_b ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2023 Saat 11:05 |
Hocam merhaba pazar günü ateş,öksürük,halsizlik,şiddetli boğaz ağrısıyla hastalandım.(46 yaş /kadın)pazartesi dahiliyeye gittim.enfluenza negatif,crp16(0-5ref.) sonucuyla bana Factive diye bir antibiyotik yazdı.Salı günü tüm vücudum kıpkırmızı oldu.Ateşim de devam ediyordu.Kortizonlu serum taktılar düzelip eve geldim. İlacın yerine 3 dozluk azitro yazdı ve cetryn.Bugün yine kırmızı olduğumu gördüm doktoru aradım romatolojiye görün factive’nin etkisi geçer 24 saatte başka bişey vardır dedi.ben de internetten benzer şikayetler okuduğumu söyledim.şimdi de 15:00e kadar bekle cetryni iç dedi.İçtim ama bir etkisini göremedim hocam ne yapabilirim karaciğerde bir şey mi oldu acaba yüzüm gözüm kan oturmuş gibi alev gibi yanıyor da!Hocam yardım edin nolur
Düzenleyen inci_b - 25 Oca 2023 Saat 12:06 |
|
inci_b
|
|
![]() |
|
inci_b ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öksürük,hapşırık,burun akıntısı da var bu arada.Grip gibi aslında doktor viral ama üstüne enfeksiyon da almış bünyen demişti.Geçen hafta kızım bir gece ateşlenmişti.Sizin yönlendirmelerinizle ateşe müdahale etmedim ertesi gün ateş düşmüştü.Onun da hala öksürüğü devam ediyor burun akıntısı da var.Ondan kaptım sanırım diyorum. Bu arada bir ay önce de hastalanmıştım.Onda da antibiyotik almıştım.Hocam çocukta uyguladıklarımı kendime yapamıyorum,çok çabuk güçten düşüyorum ne verirlerse içiyorum, ama ilk defa döküntü ile karşılaştım.Acaba kızıl hastalığı mı diye düşünüyorum ama hoca boğazıma bakmamıştı bile
Düzenleyen inci_b - 25 Oca 2023 Saat 12:05 |
|
inci_b
|
|
![]() |
|
Hocam ateşim çıktı yine doktor azitroyu yine iç diyor.kızarıklıklar nispeten azaldı. hatta ikinci kutuyu da yazabilirim bitince ararsın konuşuruz dedi.Antibiyotik ten yarım saat sonra cetryn bir tane daha iç, ateş için de arka arkaya ili tane parol içebilirsin dedi.Ne yapayım hocam ya bu hastalıktan ya da ilaçlardan perişan olucam
|
|
inci_b
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o serseme kanip da Antibiyotik icmeyin!
Butun ilaclari kesin. Atesli hastalik esnasinda, Kortizon kullandiginiz icin, hastalik suresi daha da uzayacak. HIC doktora gitmese idiniz, simdiye iyilesmistiniz!! NE diye Turk doktorlara inanip da Antibiyotik kullanirsiniz? Bilmiyormusunuz, Antibiyotik gereken durumda: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. |
|
![]() |
|
Hocam Türk bile değildi Azeri.İlk gün hayır dedim döküntü olunca korktum kortizon dememişti üstelik öncesinde.Hocam ateşi düşürmüyorum yorganın altında yatıyorum 39 dereceyle.Enfeksiyon var diyor korktum bi de dilime bakmadım ben emin olamadım işte. Tek doz kaldı içmeyeceğim o zaman,antihistaminik de kalsın bakalım ne olacak yarın döküntü.Saolun varolun
|
|
inci_b
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|