|
Reaktif hava yolu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2023 Saat 22:55 |
Merhaba.
Hocam reaktif hava yolu hastaligi nedir? Bilgi verirseniz cok sevinirim. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reaktif hava yolu hastaligi= Astim.
Turk doktorlarinin en gozde sahtekarlik yontemi.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
https://www.hizliresim.com/cxc6klh
Kizimda hirilti var dediler ve bu teshisi koydular. 3 yas 14 kilo. Birsuru astim ilaci verildi. Kullanmadim. Bal limon devam ediyorum. Fakat insanin kafasi karisiyor. Nasil bir tablo olmali astim icin?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Yani gece öksürüğü yok. Tikanma yok. Ama oksuruyor ve nefes alisinda yogun sekresyon var. Biz dogruyu nasil ayird edecegiz?
Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz hic bu sarlatan doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz mu??
Sizi dolandiriyorlar! Bu pustluk son 15 seneden beri cok yaygindir. Reaktif hava yolu veya Astim'in Rontgen bulgusu yoktur. Zaten tahlillerde ne cikarsa ciksin, bu pustlar daima ayni astim ilaclarini verirler. Bunlara sakin inanmayin. Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Cok okumaniz lazim. Oncelikle ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makale listemi gozden gecirin, oncelikle bu durum ile ilgili oln yazilarimi okuyun. Sonra, Sabit Forum yazilarini okuyun. Ondan sonra da, her gun gazete okur gibi gunluk soru-cevaplari ve musait oldukca geriye giderek okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2023 Saat 03:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
"Astimin rontgen bulgusu yoktur" o halde doktorlar klinik muayene ile mi anliyorlar hocam. Doktor dinleyip boyle dediginde biz cocugumuzda neye bakalim?
Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Astim; ilk defa, "Astim krizi" ile baslar.
Cocuk aniden yere yigilir, nefes almasi asiri sikintilidir. Rahat nefes alin, sikintili nefes verir. Siz bakmayin, Turk doktorlarina, onlar HER oksurene Astim derler! Bronsit; (nobet olmaz) gene solunum sikintilidir ama daha hafif seklidir. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir. Akcigerlerin dinlenmesi ile, " Sibilan raller" alinir. Turk doktorlarinin; Astim teshislerine inanmayin. Malum "Ilac firmasi" artik kimseyi Karayiplerde 1 haftalik gezilere goturmedigi icin, doktorlar bugunlerde pek Astim teshisi koymuyorlar. Simdi; daha karli bir dolandiricilik olan, "Zaturre" deyip, yatiriyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2023 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Tesekkurler cevabiniz icin. Nefesinde dediginiz gibi bisey yok. Oksuruk var, bol sekresyon var. Ve sekresyona bagli gürültülü biraz nefesi. Ama uykuda oksuruk yada oynarken tikanma yok. Hirilti var dendi bize. Astim ilaclari verildi. Itiraz ettigimde onlem amacli cigerleri cok hassas dendi. Keske siz muayene etseniz...
Kolay g3lsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|