Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: danışma
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 14:03
Kadir hocam merhaba 64 yaşındaki annem grip olmuş akşam nefes alamıyor gibi hissedince hastanenin aciline gitmiş orada serum takmışlar crp si 50 çıkmış vücusunda enfeksiyon var diyip 1000 lik antibiyotik ve sizin zararlı dediğiniz ilaçlardan vermişler. bana sonradan haber verdi ben wbc sini görünce zaten viral olduğunu anladım ve ona ilaçları kullanmamasını söyledim. en fazla 2-3 adet içmiş oldu yani sadece 1.5 gün kullandı. Şu an öksürüğü var ve sırtımdan sanki göğsüme doğru bir ağrı oluyor diyor. ben bol bol sıcak su buharı, gifrer, vicks ile devam etmesini söylüyorum. ama nefes alırken de öksürük geliyor nefes alamıyıorum diyor. bir yandan da korkuyorum acaba ciğerlerine mi indi enfeksiyon? bu arada kendisi diyabet hastası insülin kullanıyor. ne yapmamı önerirsiniz? size danışmadan bir şey yapmak istemedim. çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 19:24
Iyiki o ilaclari kesmissiniz. Goruyorsunuz bu Turk doktorlarinin ne kadar cahil ve TEHLIKELI olduklarini! 
Kullansa idi, kesin 1 hafta sonra hastanelik olacakti! 
Insulin miktarini arttirmasi gerekebilir. Aclik kan sekerini takip edin. 
Akcigerlerine inse; solunumu dakikada 60'in ustunde olur. 
Yapilanlara aynen devam etsin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.