|
danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 14:03 |
Kadir hocam merhaba 64 yaşındaki annem grip olmuş akşam nefes alamıyor gibi hissedince hastanenin aciline gitmiş orada serum takmışlar crp si 50 çıkmış vücusunda enfeksiyon var diyip 1000 lik antibiyotik ve sizin zararlı dediğiniz ilaçlardan vermişler. bana sonradan haber verdi ben wbc sini görünce zaten viral olduğunu anladım ve ona ilaçları kullanmamasını söyledim. en fazla 2-3 adet içmiş oldu yani sadece 1.5 gün kullandı. Şu an öksürüğü var ve sırtımdan sanki göğsüme doğru bir ağrı oluyor diyor. ben bol bol sıcak su buharı, gifrer, vicks ile devam etmesini söylüyorum. ama nefes alırken de öksürük geliyor nefes alamıyıorum diyor. bir yandan da korkuyorum acaba ciğerlerine mi indi enfeksiyon? bu arada kendisi diyabet hastası insülin kullanıyor. ne yapmamı önerirsiniz? size danışmadan bir şey yapmak istemedim. çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyiki o ilaclari kesmissiniz. Goruyorsunuz bu Turk doktorlarinin ne kadar cahil ve TEHLIKELI olduklarini!
Kullansa idi, kesin 1 hafta sonra hastanelik olacakti! Insulin miktarini arttirmasi gerekebilir. Aclik kan sekerini takip edin. Akcigerlerine inse; solunumu dakikada 60'in ustunde olur. Yapilanlara aynen devam etsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|