|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Seraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 21:12 |
Hocam üç yaşında bir kızım var dört gündür ateşi var. Ateşi 38.5 civarında. Dolven veriyorum çok yükseldiğinde.Boğazda kızarıklık var dedi doktor antibiyotik yazdı kullanmadıim. Ağız kokusu dilde pas göremedim. Kan testi de yapmadılar. Bir şekilde ateş düşecek diye bekliyorum ama bugün dördüncü gün hala ateşi var ve ishal başladı ayrıca bugün sabahtan beri karnım ağrıyor diyor ve dünden beri sağ gözünde kızarıklık var ateşi yükselince kızarıklık belirgin oluyor düştugunde ise kızarıklık geçiyor karın ağrısı da eşlik edince tedirgin oldum antibiyotigi kullanmam gerekiyor mu kaç güne kadar bu ateş devam edecek?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi; 3-5 gun ates yapar.
Ates dusurmeyin, sakin Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
Seraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşi dünden beri daha iyi. İlaç vermiyorum ama karnım çok ağrıyor diyor gece uykusunda uyandıracak şekilde normal mi ishali geçti gibi ama karnım çok ağrıyor diyip ağlıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal. Domuz Gribinin ozelligi.
|
|
![]() |
|
Sağ olun hocam.
|
|
![]() |
|
Fztuba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Merhaba Kadir Bey , kızım 18 aylık , dün gece ateşlendi bir kaç saat sonra kustu , gün içinde ateşe müdahale etmemeye çalıştık titremeleri olmuş bazen , şimdi de çok yoğun titremeleri oldu ateş 37 falandı , sonrasında tekrar kustu ve ateş yükselir gibi oldu titremeler geçti , ara ara zıplar gibi oluyor , bir türlü uykuya dalamıyor , kendimi korkutmamya çalışıyorum ama yine de size sormadan rahatlayamıyorum , solunumu da çok hızlı bu arada
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin soguk tatbik etmeyin, sarip sarmalayip yatirin.
Ates ve havaleden korkmayin.
|
|
![]() |
|
Fztuba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Öncelikle çok teşekkür ederim , kızım 18 aylık kusma ve ateş vardı , hatta gözünle de çok oynadı orada da az çapaklanma ve kızarıklık var ,bugün tahlil verdik kan değerlerini paylaşıyorum sizinle (lökosit 14.4 -nötrofil 8.67 -crp 251) doktorumuz adenovirüs olabilir ama burun akıntısı yok negatif çıkabilir o yüzden antibiyotik başlayalım , salı gününe kadar geçmezse adenovirüs testi yaparız dedi antibiyotik keseriz o zaman dedi , sizce bu durumda ne yapmalıyım crp nin bu kadar yüksek olması adenovirüs durumunda da oluyormuş , çocukta başka bir bulgu yok antibiyotik için ama yine de kullanmalımıyım ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|