|
Yine grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2023 Saat 22:12 |
İyi günler Kadirbey.Oğlum geçen cuma aniden başlayan öksüruk ile burun akıntısı vardı.çarşamba günü iyi oldu okula gitti.Yine dün öksürük tekrar başladı.bu sefer gözler sulanıyor.burnu su gibi akıyor.Devamlı hapşuruyo, hapşurdukca burun acayip akıyo. bugünde ateşi 38 lerde.pek iştahı yok 1 defada kustu.
Bu arada oğlum 6 yaşında.Devamlı hasta oluyoruz.sizin sayenizde bu süreci ilacsız geciriyoruz ama bu sefer daha şiddetli hastalık arazları.bol su, taze meyve suyu veriyorum. Sizin grip için dediklerinizi yapıyorum. Acaba bu belirtiler yine grip degmi hocam? Ard arda olmasından dolayi soruyorum hocam.Şimdiden size cok tesekkür ederim verdiginiz bilgilerden dolayı.Saglıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, grip. Yazilarimi okuyun.
Ates+pas+Koku takip edin.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hastaliğımizin 4. gunu cumartesi aksamdan sabaha kadar ates oldu. Hic mudahile etmedim. Ama cocugun yuzu putur putur küçük sivilce gibi oldu.burun aķıntisi ve öksüruk devam ediyo.iştahi yine az. Benim sorum yüzü gripten dolayımi bu halde.
Sağlıklı gunler dilerim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip den degil, kuvvetli oksurme sonucu, yuzune kan hucum etmesi ile ilgili, bir sey yapilmaz, kendiliginden gecer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2023 Saat 19:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|