|
Kuru Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 00:26 |
Kadir bey merhaba
1 haftadan beri oglumdan gecen grip geçiyorum, daha doğrusu bogaz agrısı + karma öksürük: bir ara kuru oluyor, sonra balgamlı, sonra tekrar kuru. Burun tıkanıklığı yok, ateş 1_2 kez çıktı 37.5-38.5 ama çok kısa süre kendisi düştü. Bugun ise sanki balgamlar artık kalmadı, kuru kuru öksürük bogazım kaşınıyor, genelde başlangıçta oluyordu. akşam sıcak buhar uyguladım, ama hala bogazım kuruyor gibi kaşınıyor 1.Bu bogaz agrısının sonu mu ya da bitmeden yenisi başlanması ? Ben ilaç kullanmıyorum, bazen tandtum Verde sıkıyorum. 2.Kuru öksürük karşı ne yapabilirim? Öksürük Geceleri yaatınca daha da çok artıyor,yatay pozisyondan dolayı Düzenleyen Ceren85 - 10 Oca 2023 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix.
Yzilarimi okuyun. Oksuruklu hastaliklar tablosunu cok dikkatli inceleyin.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal iyi geliyor ama geçici..
Aile ocagına gittim kovid testi yaptırın dedi. Normalde başta kuru sonra balgamlı öksürük oluyordu,bu sefer bende farklı . Balgamlı 5-6gün vardı şimdi 2-3 gün gıcık kuru öksürüge çevirildi. Lütfen yardım edermisininiz, beni korkutuyorlar kuru öksürük ak cigere inebilir diye. Taboloya baktım basit grip.ama vucut kırgınlığı 3 gün sürdü,1_2 gun iyi sonra tekrar başladı .neden böyle ? Boğazım içinde sanki kuru tabaka var , gıcık öksürük devam edince biraz balgamı kazıyor ve çıkarıyor. Ne yapabilirim?
Düzenleyen Ceren85 - 11 Oca 2023 Saat 03:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlara giderseniz ve verdikleri ilaclari kullanirsaniz, cigerlerinize INER!
Bugunden geriye giderek soru-cevaplari okuyun. Limonlu bal veya Strepsil pastil (Honey&Lemon) kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|