|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 10:09 |
Hocam gecen gun yazmıstım sızlere ıkı gun atesten sonra öksürük kulak agrısı burun tıkanıklıgı vardı gogsunu dınletmek ıcın 5.gun goturdugum de kulakalrı dolmus demısler dı bende ılladıne devam ettım antıbıyotık vermedım.
Dun ve bugun farkettım kı kızıma bırsey söyleyınce duymuyor efendıım ne dedın dıye tekrarlatıyor ne yapmam lazım. Daha sınıfında yenı arkadası duymuyo dıye genızneti alınıp kulagına tüp takılmış sıvıdan dolayı aynı durum olabılır mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" duymuyo dıye genızneti alınıp kulagına tüp takılmış "
Dolandirilmis! 5gun daha Iliadin damla kullanin. Sakin Turk KBB tuzaklarina dusmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|