|
Kilo problemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NAZLI35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kilo problemiGönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 16:31 |
|
Merhaba hocam
Kız çocuğum için yazıyorum ocak 2016 doğumlu 1 hafta sonra 7 yaşına girecek boy 115 cm kilo 16.5 doğum kilosu 3.2 kg boyu 50 cm’di Aşırı iştahsız çok yemek seçiyor süt ve süt ürünlerini zar zor içiriyorum,porsiyonları çok küçük 3 yemek kaşığını zar zor yiyor,yumurta yemiyor etli gıdayı zar zor yiyor kilosu yaşıtlarının çok gerisinde.sipraktin kullanacağım(2*1 sanırım).ama yinede kan tahlili yaptırmak gerekir mi,iştahsızlık yapan bi vitamin değeri var mıdır?uzun zamandır dr kontorlü vs götürmedik.kilo ve boyu değerlendirirseniz çok memnun olurum Düzenleyen NAZLI35 - 06 Oca 2023 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 19:13 |
|
ASLA kan tahlili filan gerekmez. Vitaminlerle de hicbir alakasi yoktur. Anlasilan, fazlaca uckagitci
doktorlarin etkisi altinda kalmissiniz. 4cm boy fazlasi var, 2.5 kilo eksigi var. Belli ki, asiri hareketli bir cocuk. 1 hafta Sipraktin deneyin.
|
|
![]() |
|
NAZLI35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 19:56 |
|
Cevabınız için teşekkür ederim 17 ocakta 7 yaşına gireceği için ben sizin kilo boy tablonuzda 7 yaşa baktım sanırım 6 yaşa mı bakmak gerekirdi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 20:03 |
|
Bitirdigi yasa bakilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|