|
iliadin pes pese kullanim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gizemkurt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gizemkurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 17:33 |
hocam merhabalar. kizim 6 yasinda, bu sene ilkokula basladi ve cok sık hastalaniyor. grip kulaga vuruyor surekli. ben de yazilarinizdan takip ettigim icin iliadin damla damlatiyorum burnuna. fakat aralik ayinda pes pese cok fazla hastalandi ve ben aralara 3 gun/5 gun aralar birakarak iliadin kullandim. toplamda yaklasik 15 gun etmis oldu fakat dedigim gibi 5 gun kullanip en az 3 gun ara verip tekrar basladim. eczaci bunun yanlis oldugunu, ara da koysam toplamda cok uzun kullandigimizi ve bagimlilik yapmis olabilecegini, bir kbb doktoruna endoskopla baktirmamizin iyi olacagini soyledi. bir sey olmus mudur hocam, baktiralim mi? tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"bir kbb doktoruna endoskopla baktirmamizin iyi olacagini soyledi. "
PUST! Nasil da biliyor, kendine is cikaracak yeri! Biliyor KBB doktorunun bir cuval ise yaramaz ilac yazacagini! SAKIN benim dediklerimin disina cikmayin. Bir de: "endoskop ile" bakacakmis! Endoskop'un ne oldugundan bile haberi yok. Bagimlilik yapan ilaclar; Yesil Recete ile satilir. Bundan da haberi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|