|
Bacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2022 Saat 08:40 |
![]() İyi günler hocam, Kızım 7 buçuk yaşında. 2 yaş civarı x-bacak vardı o zaman takviye d vit ampül kullanmıştık. 3 yaşından beridir de senede 1 kere d vit ampül veriyorum. Her sene Eylül ayında veriyorum. Bu sene en son Eylül 2022 de verdim. Bacaklar bu defa da O-bacak mı olmuş hocam? Bir ampül daha versem mi ? Kışın pek de güneş görmüyoruz. Size danışmak istedim. Bir de hocam belli yaştan sonra bacaklar düzelmez diyorsunuz. Yaş sınırı nedir? Bende de O- bacak var, senede 2 kere ampül alıyorum ama düzelmeyeceğini biliyorum. Çocuklarınki düzelsin istiyorum.
Düzenleyen antipc - 29 Ara 2022 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, hic gunes gormuyorsa, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icirin.
Ergenlikten sonra duzelmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|