|
Kabakulak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 23:20 |
Hocam 28 yaşındayım çalıştığım yerden istenen rutin kan degerlerimde bu kanı verdiğim zaman kabakulak olduğum söylendi ama benim öyle bir şikayetim olmadı bu mümkün mü sizce sonuçları atıyorum https://www.hizliresim.com/7m9jc0t
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" kabakulak olduğum söylendi"
Onu soyleyen, salagin teki! Otesi yok. Allahin zir cahili, bilmiyor ki: IgM: hastaligin mevcudiyetini gosterir. IgG: hataliga karsi gelismis bagisikligi gosterir. Zaten ayni sekilde, Kizamik ve Kizamikcik ve hepatit-B bagisikliginiz da var. Niye: Kizamik veya Hepatit-B geciriyorsunuz dememis, bir sorsaniza! Siz hasta degilsiniz, bu hastaliklara karsi; asi veya hastalik gecirerek, bagisik hale gelmissiniz. Bunu o gerzek, zavalli doktora iletin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ara 2022 Saat 02:17 |
|
![]() |
|
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Igm 0.97 geldiği için orta değer bir daha bakmamız gerekiyor soyledi bende kabul etmedim gerçekten başka işimiz gücümüz yokmus gibi iş çıkarıyorlar size tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin salak! Ne yapacaksin?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|