Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimin ağzı kokuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğimin ağzı kokuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatoş7844 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatoş7844 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğimin ağzı kokuyor
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 23:29
Doktor Bey merhaba. 2 ay 9 günlük kızım var. Yaklaşık 3-4 gündür ağzı kokuyor. Ağladığında ağzı tam açıldığında koku geliyor ama rahatsız edici kötü bir koku değil. Ancak önceki gibi de değil. Önceden o kokuyu hiç almazdık. Babasına da söyledim o da koktuğunu söyledi. Kötü bir koku yok ancak önceden koku hiç yoktu. Süt ve mama her ikisini de alıyor. Yeni mama başlamadım aynı mama ile devam ediyorum. Sütümün tadı değişmedi hala içiyor. Ancak ağız kokusunun sebebi nedir bilemiyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 00:42
Ates???  Ates yoksa, koku ve pasin hicbir onemi kalmaz. 
Yukarı Dön
Fatoş7844 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatoş7844 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 00:56
Ateş yok Doktor Bey. Ancak mama ve süt için can atan bebeğim 1 haftadır alacağı miktarın yarısını aldıktan sonra hemen diliyle itiyor ve tam beslenmiyor. Bu süreçte kusmaya başladı. Dünden eri sadece su çıkardığı da oluyor. Bu ağız kokusu ile ilişik mi bilemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 18:54
EGER, onceden fazla yiyerek, kilo fazlasi olustu ise, gecici bir istahsizlik normaldir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.