|
Deposilin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2022 Saat 11:53 |
![]() Hocam oglum 10 yasinda dunden beri atesli yuzu kipkirmizi surekli migdesi bulaniyo sabah okula rapor almak icin saglik ocagina goturdum doktor bogazlarina bakar bakmaz felaket dedi tonsilitmi oyle bisey dedi ilac olarakta deposilin 1.200.000 enjeksyonluk cozelti 1 falkon yazdi bunu yqptirin 2 gun icinde duzelme olucak olmazsa tekrar haber edin antibiyotik baslayalim ama bence bu duzeltir dedi ilaci aldim gece 11 de acile igneyi vurdurmaya gidicem sizden cevap bekliyorum.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o salak dolandiriciya inanmayin. DEGIL igne, agizdan antibiyotik bile gerekmez.
Bu pustlari bu sekilde yetistiren PUST Tip Fakulteleri var. Cocugunuz, Grip geciriyor, sakin ates dusurmeyin, sakin antibiyotik baslamayin. Sizi dolandiriyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|