|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2022 Saat 11:20 |
Hocam merhaba oğlum 5 yaşında. Dünden beri başım ağrıyor diyor. Alın, başının tepesini gösteriyor. Ağlıyor durmuyor. Geçer diye bekledik. Dün 1 ölçek pedifen verdim. Bugün sabah yine ağrıdığını söylüyor. Gözümde ağrıyor diyor. Ateş yok. Bu yıl kreşe başaldı. Öksürük burın akıntısı var biraz. Genel durumu iyi halsizlik, iştahsızlık yol
|
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başım ağrıyor diye çok ağladı, Midesi bulanıyor! İstifra etti, Birşey yemek istemiyor, acile geldik. Tansiyon ölçütüler 113 /61 çıktı, ibufen 1,5 ölçek verdi. Bekliyoruz şu an
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, SAKIN doktorlara gitmeyin, basiniza buyuk isler acarlar.
|
|
![]() |
|
Hocam size yazdığım da acile gitmiştik. Çok ağladı başımda başım diye. Herhangi bir film vs çekilmedi.
-Dr: Biraz boğazı ve kulağı kızarılk dedi.( Augmentin 600 /42.9 oral ant. + parol 120 mg yazmış.)
-Sinüzit olabilir mi dedik?(benim sinüzit rahatsızlığım var aynı yerlerde ağrı oluyor, o yüzden sinüzit mi diye sorduk) -Verdiğim ilaçlar sinüzit başlangıcını da tedavi eder, dedi. Film çekilmediği için huzursuzduk yarın başka hastanede tomografi çektirsek mi diye düşündük. Baş ağrısı beraberinde kusma olunca tedirgin olduk. Sizin dedikleriniz içimi rahatlattı. 🙏 Ağrısı olunca ne verelim hocam çok ağlıyor, ibufen mi alalım? (evde pedifen var) İlliadin damla yapalım mı? Teşekkürler Düzenleyen bucus - 25 Ara 2022 Saat 21:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"NE" Tomografisi??? Amma da Turk doktor etkisi altinda kalmissiniz!
Sinuzit supheniz varsa, son 2-3 gunde anlattigim sekilde Iliadin kullanin. Kesin iyilesir. Antibiyotik filan da gerekmez. Pedifen, Ibufen AYNI ilac, hangisi varsa verebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Hocam hergün 2 kere ağrı kesici veriyoruz ve illiadini dediğiniz gibi damlatıyoruz. Ağrı devam ediyor. Bu sabah ağlaya ağlaya uyandı. Sağ gözününde çok ağrıdığını söylüyor. Gözlerde çapaklanma olmuştu. Gözün çevresi kızarmış. Çapak vardı. Pedifen verdim yarım saat sonra ağrı hafifledi
Göz dr gittik. Gözden kaynaklı ağrı yapacak bir şeyi yok dedi. Çapaklanma ve kızarıklık için damla verdi. Netira%0.3 ve Fusix%1 Ağrı korkutuyor hocam.
Düzenleyen bucus - 28 Ara 2022 Saat 14:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'e devam edin.
|
|
![]() |
|
Hocam çok ağlıyor, başım gözüm diye diye.
ağrı kesici pedifen veriyoruz, alıştı, etki süresi kısaldı ağrıyı hemen kesmiyor diye calpol verdik o hiç kesmedi.
Pedifen kaç ölçek verelim???Kaç saat arayla verelim??? (3. 5-4 saat ara da ağrı başlıyor) bugün 1 ölçek pedifen verdim. 3, 5-4 saat sonra ağrı tekrar başladı. Ağrı kesicinin etkisi bu kadar sürüyor. Akşam ateşlendi terledi biraz. Birde hocam ışığa hassasiyet oldu. Gün ışığı değilde evin ışıları rahatsız ediyor. Sürekli kaşlarını çatıyor, aşağı yukarı yapıyor Bende bu kış sinüzitten çektim 3 aydır çekiyorum bu kadar uzun sürmez inşallah. Doğal yollardan yapılacak bir şey var mı
Düzenleyen bucus - 29 Ara 2022 Saat 19:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|