Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vitamini
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vitamini

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vitamini
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 15:17
Merhaba Kadir bey
Kızıma Devit-3 ampul vereceğim. Üzerinde Devit-3 300.000 I.U./ ml yazıyor. Bu değil mi hocam?
Yukarıda ilacin resmini yükledim kızımın d vitamini 11 cikti.
Iacin mg si bu değil mi hocam?
Teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 19:22
Baska sekli YOK! Tek ilac. 

Turk doktorlari bu ilaci NIYE sevmezler??? 
Iste bu yuzden sevmezler, zira doktora gitmeden kendiniz halledebiliyorsunuz. 
Halbuki, damlalar yazilacak, kontrollere gidilecek, pek tabii ki duzelme olmayacak, ilac degistirilecek, tekrar
 kontrollere gidilecek, tekrar D vitaminleri olcturulecek, gene duzlemeyecek, baska hastaliklar aranacak, 
falan, filan...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2022 Saat 19:25
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 01:37
 Hocam  şimdi verdim. Bir daha ki Devit i ne zaman vereyim. 
Teşekkür ederim Kadir bey.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 03:49
Yasini yazmamissiniz. 2 ay sonra tekrar olcum yaptirip bana yazin. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 13:15
Hocam Kızım için 6.5 yaşında birinci sınıfa gidiyor. D vitamini 11 cikti. İlk ampulü dün verdim. 1 Ay sonra vereyim mi ikincisini? 
Teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 19:54
Kesinlikle vermeniz SART! Asiri bir Rasitizm'i var. Insallah bacaklari "O-Bacak" veya "X-Bacak" degildir. 
Nisan ayinda tekrar D vitamini olcumu yaptirip, bana yazin, yeterli olmayabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.