|
Tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 21:26 |
İyi aksamlar hocam, bi arkadaşın kızı 7 yaşında 125 boy, yazdıklarını iletiyorum size "2 gündür düşmeyen yüksek ateşi vardi, boğazları sis ve bademcikleri beyazdı, dili de beyazdı, mide bulantısı ve baş ağrısı da vardı, doktora goturdum augmentin 400 yazdı, tonsilitten suphelenip özel bi laboratuvarda götürüp strep A testi yaptırdım, sonuç strep A boğaz suruntusu pozitif cikti" augmentin 400 yetmez demis arkadas ama yeterli diye doktor iğne de yazmamış, sizce augmentin 400 yeterli mi yoksa ogne veya başka antibiyotik mi kullanması gerekiyor, arkadas sağlık ocağından yazdiricak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne o doktora, ne de o teste inanmayin...
Hakikaten bogazda Streptokok oldugunda: ATES+Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi + Bulanti ve Kusmalar olur. Bunlar yoksa sizi dolandiriyorlar demektir. Eger, bu arazlarin tamami da varsa, tek doz Deposilin6-3-3 yaptirmaniz yeterlidir. Hem aninda 12 saatte tedavi eder, hem de 1 ay korur. Bu isler oyle Augmentin ile filan olmuyor! Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|